Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Παράσχος – πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Η δημόσια καταγγελία του ηθοποιού
LIFESTYLE

Γιώργος Παράσχος – πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Η δημόσια καταγγελία του ηθοποιού

Γιώργος Παράσχος - πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Την είδηση επιβεβαίωσε ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος

Ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος έπεσε «θύμα» επιτήδειου και μάλιστα, συναδέλφου του, που του πρότεινε να αγοράσει παράνομο πιστοποιητικό εμβολιασμού έναντι 300 ευρώ. Μιλώντας στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός ανέφερε ότι είχε προσωπική εμπειρία και περιέγραψε πώς έγινε η προσέγγιση. «Είχαμε μαζευτεί σε ένα τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί ότι έχω κάνει το εμβόλιο και του λέω «χτύπησες λάθος πόρτα», έχω κάνει το εμβόλιο», είπε ο Γιώργος Παράσχος. Συνεχίζοντας, ο ηθοποιός περιέγραψε τι προέβλεπε η διαδικασία και πώς θα γινόταν η πληρωμή «με άλλον τρόπο».

«Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου, για να κάνω 300 ευρώ κατάθεση. Όχι σε λογαριασμό τράπεζας, αλλά με άλλον τρόπο που δεν θυμάμαι και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου». Μάλιστα, ο Γιώργος Παράσχος αποκαλύπτει, ότι ο εν λόγω συνάδελφός του, προκειμένου να τον πείσει, του είπε και ονόματα διάφορων ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου «και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι από αυτούς τους ηθοποιούς παίζουν σε σίριαλ, στο θέατρο και σε εκπομπές και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ, πώς γίνεται όλο αυτό».

Καταλήγοντας, ο ηθοποιός ανέφερε πως μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, ωστόσο «θα έλεγα να το σκεφτούν καλύτερα». «Δεν ξέρω αν νιώθουν ασφαλείς με όλο αυτό, θα έλεγα να το σκεφτούν καλύτερα. Βέβαια ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Θα έπρεπε για μένα να υπάρχει έλεγχος πριν κάθε παράσταση σε όλους τους συντελεστές ότι έχουν κάνει το εμβόλιο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά για τις καταγγελίες του Γιώργου Παράσχου

Τη δική του απάντηση στις καταγγελίες που έκανε δημόσια ο Γιώργος Παράσχος στο “Love it” έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως τον προσέγγισε συνάδελφός του, προκειμένου να του πουλήσει ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού αντί 300 ευρώ. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λοιπόν, μίλησε στην εφημερίδα Espresso, τονίζοντας πως έχει ακούσει και ο ίδιος ότι ίσως συμβαίνει κάτι τέτοιο. «Το έχω ακούσει κι εγώ ως φήμη να κυκλοφορεί τις τελευταίες δυο τρεις μέρες, αλλά εμένα δεν με έχει προσεγγίσει κανείς να βγάλω ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αν με προσέγγιζαν, θα τους πήγαινα στην αστυνομία. Γενικά, αν υφίσταται όλο αυτό και είναι αληθινό θα πρέπει κάθε τέτοια περίπτωση να καταγγέλλεται. Διότι αλλιώς δεν μπορούμε να προστατευτούμε.

Για να το καταγγείλει δημόσια ο κ. Παράσχος, σημαίνει ότι έχει στοιχεία. Εγώ θα το κατήγγελλα κατευθείαν γιατί είμαι και πολύ υπέρ των εμβολίων. Αν υπάρχουν γιατροί που κάνουν τέτοια πράγματα, πρέπει να συλληφθούν αμέσως», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις