Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Δουβίκας – Ουτρέχτη: Καταπληκτικό γκολ από τον Τάσο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δουβίκας – Ουτρέχτη: Καταπληκτικό γκολ από τον Τάσο!

Δουβίκας – Ουτρέχτη: Δεύτερο γκολ σε τέσσερις μέρες για τον Έλληνα διεθνή

Ο Τάσος Δουβίκας που μετακόμισε από τον Βόλο στην Ολλανδία για λογαριασμό της Ουτρέχτης, φροντίζει να αποδεικνύει συνεχώς ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σήμερα με ωραίο δεξί σουτ κάνει το 0-2 για την Ουτρέχτη στην έδρα της Ναϊμέγκεν και πετυχαίνει το τρίτο φετινό του γκολ στην Eredivisie. Στο τέλος της ημέρας η ομάδα του επικράτησε με σκορ 0-3 και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα.

https://twitter.com/haberyazan/status/1440740931112615944?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1440740931112615944%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsports3.gr%2Fdouvikas-outrexti-katapliktiko-gkol-apo-ton-taso-douvika-vid%2F

Ο Έλληνας επιθετικός είχε χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του πριν από τέσσερις μέρες, γράφοντας το 2-2 επί της Βάαλβαϊκ σε ένα ματς που ενδιάμεσα είχε διακοπεί προσωρινά λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς της Ουτρέχτης. Έτσι, έφτασε συνολικά τα τρία σε επίσημους αγώνες στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο Δουβίκας, πρώτος Ελληνας σκόρερ εφέτος στη Super League υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025. Μάλιστα κατά πληροφορίες το ποσό που δαπάνησε η Ουτρέχτη αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ, ενώ χρήματα θα λάβει και ο Αστέρας Τρίπολης, προηγούμενη ομάδα του παίκτη, που διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Δουβίκας έκανε το ντεμπούτο του στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης στη σεζόν 2017/2018. Στο τέλος αυτής της χρονιάς, ανακηρύχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της ελληνικής Super League. Το καλοκαίρι του 2020, ο επιθετικός πήγε με μεταγραφή στο Βόλο, σκοράροντας 10 φορές σε 26 αγώνες ενώ είχε κι άλλα 3 γκολ σε 4 αγώνες Κυπέλλου».

Ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης, Ζόρντι Ζούινταμ είχε δηλώσει,

 «Ο Αναστάσιος έχει εξαιρετική νοοτροπία. Εντυπωσιάζει με το πάθος του για δουλειά και τη δύναμη και την ενέργεια που βάζει στο παιχνίδι του. Είναι ένας παίκτης με πολλές δυνατότητες και πολύ εύστοχος στις ενέργειές του. Το γεγονός ότι έχει ήδη κάνει πολύ καλές σεζόν στην Ελλάδα σε ηλικία 21 ετών κι έκανε το ντεμπούτο του για την ελληνική εθνική ομάδα, το επιβεβαιώνει όλο αυτό. Είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε την Ουτρέχτη ως το επόμενο βήμα στην καριέρα του και βλέπουμε ένα λαμπρό μέλλον μαζί του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις