Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Γλυκά Νερά: Μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα
ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Γλυκά Νερά: Μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα

Μητέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα εκδοθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Για την εγγονή της, Λυδία, αλλά και το πόσο συχνά μπορεί να τη βλέπει μίλησε η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δήλωσε ότι «όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα, στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο γιαγιάδες διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ συχνή είναι και η επικοινωνία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν Κράους με τη μητέρα του, για να μαθαίνει νέα για την κόρη του.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε, τον Ιούνιο, την προσωρινή εν όλω αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πιλότο και την προσωρινή ανάθεση της επιμέλειας στη μητέρα της Καρολάιν. Σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, οι γονείς του πιλότου έχουν το δικαίωμα να επισκέπτονται τη μικρή Λυδία 5 ημέρες το μήνα στον τόπο όπου διαμένει, δηλαδή την Αλόννησο, μεταξύ των ωρών 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι. Η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα εκδοθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Οι γονείς της Καρολάιν έσβησαν από το μνήμα τη λέξη «σύζυγος»

Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο της 19χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, η οικογένειά της αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο μνήμα της άτυχης μητέρας.
Οι γονείς της αποφάσισαν να σβήσουν από το μνήμα της Καρολάιν τη λέξη «σύζυγος», καθώς ο άνδρας της είναι στη φυλακή για το συγκεκριμένο έγκλημα, ως ο άνθρωπος που της στέρησε τη ζωή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις