Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητέρα Έφης – βιτριόλι: «Έλεος πια, βρωμιάρηδες, ζώα»
ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Έφης – βιτριόλι: «Έλεος πια, βρωμιάρηδες, ζώα»

Μητέρα Έφης - βιτριόλι: Συγκεκριμένα, σε κλήση δημοσιογράφου απάντησε με αγένεια και επιθετικότητα

Άκρως επιθετική και με αήθεις χαρακτηρισμούς κατά των δημοσιογράφων παρουσιάστηκε η μητέρα της δράστριας, στην επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα. Συγκεκριμένα, σε κλήση δημοσιογράφου από την εκπομπή «Τ Live» για να τη ρωτήσει αν ήθελε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις για τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, απάντησε με αγένεια και επιθετικότητα. «Δεν ντρέπεστε λίγο, έλεος πια, βρωμιάρηδες! Ζώα είστε; Δεν σέβεστε τίποτα; Άντε από εκεί…» ήταν η απάντηση της μητέρας της 37χρονης κατηγορούμενης.

«Ήταν επαγγελματική»

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αναμένεται να καταθέσει «πολύ σοβαρά στοιχεία» στη δίκη της δράστιδος στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Μία ημέρα μετά την συγκλονιστική εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο, ο μάρτυρας «κλειδί» αποκαλύπτει ότι η φρικτή επίθεση ήταν «επαγγελματική» και διαβεβαιώνει ότι θα καταθέσει στο δικαστήριο όσα έχει δει και έχει ακούσει. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Κεσόγλου, ιδιοκτήτη κουρείου στην Καλλιθέα, όπου η 36χρονη είχε στήσει καρτέρι στην Ιωάννα πριν από ενάμιση χρόνο. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βίωσε τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η χαρτορίχτρα που επηρέαζε την Κακαράντζουλα – Είχε καταδικαστεί για απάτη

Καταδικασμένη για απάτες είναι η χαρτορίχτρα που εμπιστευόταν η 36χρονη δράστιδα της επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Όπως προέκυψε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τα ηχητικά ντοκουμέντα, η Έφη Κακαράντζουλα εμπιστευόταν σε μια σχεδόν 90χρονη τα προσωπικά της, την πλήρωνε για να της δίνει συμβουλές και να της αποκαλύπτει τα… μελλούμενα μέσα από τα χαρτιά.

Η χαρτορίχτρα Αργυρώ έχει βεβαρημένο παρελθόν, αφού το 2000 είχε συλληφθεί για απάτες, μετά από καταγγελίες πολιτών, από τους οποίους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα προβλέψεις για τη ζωή τους. Η 67χρονη τότε, 88χρονη σήμερα γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Παρά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τη σύλληψή της, δεν εμφανίστηκε ούτε ένα θύμα της απάτης που κατηγορήθηκε ότι διέπραξε. Η εξήγηση είναι απλή. Κανείς δεν ήθελε να εμφανιστεί δημόσια και να παραδεχθεί, όχι πως εξαπατήθηκε, αλλά πως είχε την αφέλεια να πιστεύει πως αντί μεγάλων χρηματικών ποσών θα έλυνε τα προβλήματά του.

Η ίδια τότε αρνήθηκε πως ζήτησε χρήματα για να λύσει μάγια, όπως ανέφεραν οι καταγγελίες. “Εγώ είμαι μέντιουμ. Προβλέπω το μέλλον, δεν λύνω μάγια. Έχω πολλούς πελάτες που με εμπιστεύονται χρόνια. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και πρόσωπα υψηλά ιστάμενα. Αν τους εξαπατούσα, όπως λένε, σίγουρα κάποιοι θα με είχαν λιντσάρει”, είχε δηλώσει. Έτσι, δεν έμεινε στη φυλακή και εδώ και 40 χρόνια συνεχίζει τη δράση της, η οποία προφανώς της αποφέρει κέρδη. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Live News” του Mega, εξακολουθεί να δέχεται κόσμο στο σπίτι της και να πληρώνεται για χαρτιά, μάγια και ό,τι άλλο μπορεί να γοητεύσει εύπιστους και αφελείς…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις