Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σαββίδης: Απαντήσεις στη φημολογία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαββίδης: Απαντήσεις στη φημολογία

Σαββίδης: Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή», τόνισε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Οριστικό τέλος στις φήμες που είχαν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα περί προβλημάτων υγείας του Ιβάν Σαββίδη και πώλησης του του τηλεοπτικού σταθμού Open και του ΠΑΟΚ, έδωσε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου του Βορρά. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συζητήσεις με εργαζομένους το Open στις οποίες δέχθηκε μια σειρά ερωτήσεων αναφορικά με τα σχέδια του για το κανάλι. Η πορεία της συζήτησης έφτασε μέχρι τον ΠΑΟΚ και εκεί ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να χτύπησε το χέρι στο στήθος του και να είπε σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή του και δεν θα την πουλήσει ποτέ. «Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή», τόνισε.

Όσον αφορά το Open ξεκαθάρισε ότι δεν πωλείται. Ο ίδιος είπε ότι δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή κάτι τέτοιο και, βέβαια, δεν έκανε ποτέ τέτοια διαπραγμάτευση. «Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ», είπε. Παράλληλα, επεσήμανε ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Τα σενάρια κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν με όλους τους τρόπους, σημείωσε. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρώσικη παροιμία για να διαψεύσει με χιούμορ όσους διακινούν τις φήμες. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους», είπε χαμογελώντας.

«Πρέπει να είμαι προσεκτικός»

Εξήγησε, πάντως, τον λόγο για τον οποίο δεν έχει δημόσιες εμφανίσεις την περίοδο της πανδημίας. «Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις