Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γονείς αρνητές Κατερίνη: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες. Είστε πρόβατα»
ΕΛΛΑΔΑ

Γονείς αρνητές Κατερίνη: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες. Είστε πρόβατα»

Γονείς αρνητές Κατερίνη: Μετά το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας οι αντιδράσεις ήταν πολλές

Σάλος στα social media με τα βίντεο που έχουν ανεβάσει γονείς αρνητές από την Κατερίνη σε ένα παραλήρημα κατά του εμβολίου, της χρήσης μάσκας, αλλά και όσων τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιοι έκαναν φασαρία στο σχολείο της κόρης τους γιατί απαιτούσαν να μπει στην τάξη για να κάνει μάθημα χωρίς να έχει υποβληθεί σε self test και χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο πατέρας της μικρής μαθήτριας χαρακτηρίζει τα μέτρα για τον κορωνοϊό φασιστικά, σατανικά και παράνομα. Μάλιστα συνεχίζοντας το παραλήρημα του αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δεν άφησε την κόρη του να πει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο. «Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», λέει και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Οι γονείς που θεωρούν σατανικά το εμβόλιο και τα μέτρα προστασίας

Από την πλευρά της η μητέρα του κοριτσιού επιμένει πως και τις επόμενες ημέρες θα κάνουν φασαρία έξω από το σχολείο, ενώ βάζουν και την κόρη τους να μιλάει στο βίντεο «όσο η μαμά και ο μπαμπάς φώναζαν εκεί, εγώ γελούσα γιατί ήταν αστείο. Και όλοι οι άλλοι τους έβλεπαν λες και σκότωσαν κάποιον».

Ποιος είναι ο γνωστός αρνητής

Όπως αναφέρουν χρήστες του διαδικτύου, ο πατέρας της μαθήτριας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κινητοποιήσεις των αρνητών. Σε παλιότερο βίντεο φαίνεται να προτρέπει άλλους πολίτες να μη φορούν μάσκες, να μην κρατούν αποστάσεις και φυσικά να μην κάνουν το εμβόλιο. «Για το εμβόλιο δεν μιλάω καν, αν χρειαστεί μόνος μου θα το ρίξω το σύστημα», λέει ο στρατιωτικός. Στη συνέχεια προσθέτει: «Όποιος έχει αγάπη, πίστη και τον Θεό μέσα του, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις