Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έλενα Πολυχρονοπούλου ναρκωτικά: Τι λέει η καλύτερη της φίλη
ΕΛΛΑΔΑ

Έλενα Πολυχρονοπούλου ναρκωτικά: Τι λέει η καλύτερη της φίλη

Έλενα Πολυχρονοπούλου ναρκωτικά: Επιστήθια φίλη της Ελενας δίνει την δική της εκδοχή

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και την προφυλάκιση της Ελενας Πολυχρονοπούλου και Δημήτρη Ρεγγινίδη επιστήθια φίλη της 29χρονης που έζησε από κοντά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δίνει την δική της εκδοχή στην υπόθεση Μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι “στα χρόνια που τους ξέρω πάντα ζούσανε φτωχικά, το οποίο αποδεικνύεται και έμπρακτα, όχι μόνο όσοι τους ξέρουμε, διακοπές πήγανε μόνο εκεί πέρα που έχουνε σπίτι, και κάνανε διακοπές μόνο μια βδομάδα. Εγώ που τους ξέρω σαν ανθρώπους καμία σχέση με αυτά που ακούγονται, συγκεκριμένα ειδικά την Έλενα που είναι φίλη μου καμία σχέση με όλα αυτά. Και τα παιδιά για να ζήσουν έπρεπε να δουλεύουν συνέχεια, γιατί είναι φτωχά παιδιά το τονίζω”.

Η νεαρή που γνωρίζει την 29χρονη από παιδί, υποστηρίζει ότι η φίλη της αποκλείεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση. Δούλευε όπως λέει μέρα και νύχτα για να τα βγάλει πέρα και να ετοιμάσει τον γάμο της. Για τον 32χρονο δεν είχε όπως φαίνεται την καλύτερη άποψη. “Δεν ξέρω τι έκανε, πώς τα έβγαζε πέρα, αυτό που ξέρω είναι ότι προφανώς και έχει μπλεχτεί κάπου γιατί ουδέποτε έχει δείξει το παραμικρό δείγμα και σε εμάς που ήμασταν εκεί και πραγματικά δεν είχαμε ιδέα για όλα αυτά.

Δεν πιστεύω καν ότι υπάρχει πιθανότητα να ισχύει και εννοείται ότι έχουνε μπλέξει, δεν ξέρω αν δανείστηκε από λάθος άνθρωπο δεν μπορώ να το γνωρίζω εγώ αυτό και τον έμπλεξε σε όλο αυτό.Η Έλενα δούλευε πρωί βράδυ, έκανε δύο δουλειές και το πρωί στο περιοδικό και στην εκπομπή που παρουσίαζε.

Η κοπέλα δούλευε συνέχεια για να τα βγάλει πέρα.”.

“Το παράδειγμα της κοινωνίας είναι κακό, δυστυχώς και ελπίζω να αλλάξει όλο αυτό γιατί πραγματικά είναι κρίμα, για δύο νέους ανθρώπους που θα παντρευόντουσαν τον άλλον μήνα, να βιώνουν όλο αυτό.”. Η φίλη της 29χρονης έχει καθημερινή επαφή με τους γονείς του μοντέλου που και εκείνοι ανεβαίνουν τις τελευταίες μέρες τον δικό τους Γολγοθά.

“Μίλησα την Παρασκευή με τη μητέρα της και τη θεία της για να του πως πώς είναι και να δηλώσω ότι είμαι εδώ για ό,τι χρειαστούνε και όπου μπορώ να φανώ χρήσιμη, επειδή γνωρίζω την οικογένεια και ξέρω τι ηθικοί άνθρωποι είναι.”. “Καμία σχέση με όλα αυτά και πιστεύω κι εγώ η ίδια ότι στο τέλος θα γίνουν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο μπλέξιμο, δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό.”.

Αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης

Ο δικηγόρος του μοντέλου, κ. Παντελής Κοκοτός μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τη θέση της εντολέως του. “Έχει αφαιρεθεί πολύς χρόνος στο κομμάτι που αφορά την εντολίδα μου, προσέγγιση σεναριακού τύπου”, είπε αρχικά. “Δημιουργήθηκε μια εικόνα για την εντολίδα μου που δεν ήταν η καλύτερη.”, πρόσθεσε. Ερωτηθείς για τον λόγο που η κοπέλα προφυλακίστηκε σημείωσε: “Δεν είναι ακριβές το “το πήρε πάνω του”, διότι αυτή η κοπέλα αυτή δεν ήξερε τίποτα, δεν είχε εικόνα, δεν γνώριζε ότι ο σύντροφός της είχε τέτοια εμπλοκή. Άρα εκείνος με γενναιότητα ανέλαβε την ευθύνη της πράξης του. Το μόνο στοιχείο που είναι σε βάρος της είναι ότι εκτίμησαν οι αστυνομικοί ότι άργησε να ανοίξει”.

“Δεν τους έπιασαν, τον έπιασαν, δεν ήταν στο σπίτι, ήταν σε άλλες γειτονιές. Οι αστυνομικοί ανέλαβαν επιτήρηση επί βδομάδα και η κοπέλα το μόνο που έκανε ήταν να πάει στη δουλειά της. Δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή. Κι αυτό στο παρόν στάδιο δεν μπορεί να το ανατρέψει”, πρόσθεσε. “Πρόκειται για ένα κορίτσι φοιτήτρια του Φιλολογικού, εργάζεται από τα 22 της για να μην επιβαρύνει την οικογένειά της αδιαλείπτως, δύο και τρεις δουλειές. Αποδεδειγμένα. Μέχρι τα 28 δεν κάνει τίποτα άλλο πέραν του να δουλεύει. Είναι μια κοπέλα καθημερινή, εργαζόμενη, που ήθελε να ζήσει τον έρωτά της. Είναι συντετριμμένη, έχει γκρεμιστεί ο κόσμος της. Θα φέρει μια αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης”, σημείωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις