Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίκη Παλιοσπύρου – επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα θα αντικρίσει την Έφη
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Παλιοσπύρου – επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα θα αντικρίσει την Έφη

Δίκη Παλιοσπύρου - επίθεση με βιτριόλι: Ερωτηματικό παραμένει το αν το θύμα θα ακούσει έστω και μία συγγνώμη

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για την έναρξη της πολύκροτης δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η 36χρονη καθ’ομολογία δράστιδα θα συναντήσει αύριο στο δικαστήριο, για πρώτη φορά, μετά την αποτρόπαια πράξη το θύμα της. Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega “Live News”, ως μάρτυρες υπεράσπισης της Έφης, θα βρεθούν στη δικαστική αίθουσα τρία άτομα. Μία στενή της φίλη, ο αδερφός της και ένα συγγενικό πρόσωπο.

Στο πλευρό της δεν θα βρίσκονται οι γονείς της, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους θα απουσιάζουν από τη διαδικασία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η κατηγορούμενη σκεφτόταν να μην δώσει το παρών στη δίκη, αν και τελικά άλλαξε γνώμη και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, όπως και η Ιωάννα. Ερωτηματικό παραμένει το αν το θύμα θα ακούσει έστω και μία συγγνώμη από τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, προκαλώντας της ανεπανόρθωτα τραύματα σε πρόσωπο και σώμα.

Οι διάλογοι σοκ…
“Όλη η οικογένεια περνάει το δικό της Γολγοθά”

Στην εκπομπή μίλησε μία συγγενής της κατηγορούμενης, η οποία δήλωσε ότι η Έφη έχει μετανιώσει για την πράξη της και δεν ήξερε τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει όταν έριχνε το βιτριόλι. “Ακούστε οι εικόνες που ανέβασε η Ιωάννα στα social media μετά το χειρουργείο είναι ενδεικτικές για τον Γολγοθά που περνάει και λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό. Αύριο η Έφη θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου και θα κληθεί να δώσει εκεί τις απαντήσεις της” είπε χαρακτηριστικά.

“Είμαστε σίγουροι όμως ότι πρόθεσή της δεν ήταν να την σκοτώσει και σίγουρα δεν γνώριζε και τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει με όλη της αυτήν την πράξη την οποία σίγουρα έχει μετανιώσει. Όπως και να το κάνουμε, από τη σύλληψή της μέχρι σήμερα, όλη η οικογένεια περνάει το δικό της Γολγοθά” πρόσθεσε. Ζήτησε από όλους να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της γιατί, όπως σημείωσε το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας “λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Έφης που δεν σχετίζονται καθόλου με την υπόθεση. Επίσης λένε ότι υπάρχει συνεργός που δε φαίνεται κάτι τέτοιο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις