Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Σέντρα κόντρα στον Ατρόμητο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Σέντρα κόντρα στον Ατρόμητο

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μάρτινς θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που διαθέτει, γιατί πιστεύει πως «μια καλή αρχή, είναι το μισό πρωτάθλημα»!

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, που και φέτος ξόδεψε για αγορά παικτών από το πάνω ράφι κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, υποδέχεται την Κυριακή το βραδυ στις 20.30 τον δυνατό Ατρόμητο Περιστερίου. Ο Πέδρο Μάρτινς θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που διαθέτει, παλιούς και νέους, γιατί πιστεύει πως «μια καλή αρχή, είναι το μισό πρωτάθλημα»! Ο Μάρτινς θα χρησιμοποιήσει τον Νιγηριανό Χένρι Ονιεκούρου, τον οποίο ο Ολυμπιακός απέκτησε απο την Μονακό πληρώνοντας κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Έτοιμος είναι και ο Βραζιλιάνος Τικίνιο. Ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας Βάτσλικ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα Τσεχίας-Βελγίου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, μπορεί να μην αγωνιστεί, επειδή ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να τον προστατέψει για τον αγώνα της Πέμπτης με την Αντβέρπ. Έτσι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού την Κυριακή θα βρίσκεται ο 18χρονος Τζολάκης. Μπορεί όμως να δούμε και τον Κρίστινσον, που ηταν υπέροχος στο φιλικό με τον Άρη (1-1) στη Θεσσαλονίκη.

Να δυσκολέψει τον πρωταθλητή

Ο Ατρόμητος από την άλλη έρχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με σκοπό να δυσκολέψει τον πρωταθλητή και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί πιστεύει πως το μυαλό των παικτών του θρύλου θα είναι στο παιχνιδι με την Αντβέρπ για το Γιουρόπα Λιγκ. Ετσι ο Ατρόμητος θα αγωνιστει με οτι καλύτερο διαθέτει αυτή την στιγμή μιας και αναζητά παίκτες απο την ελεύθερη αγορά. Θα αγωνιστεί κανονικά και ο Πισάνο που ήθελε η Τουρκική Αλτάι, όπως και ο Κυβρακίδης..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις