Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Βουλγαράκη: Το κορίτσι του MEGA σε φωτογραφίες φωτιά
LIFESTYLE

Ελένη Βουλγαράκη: Το κορίτσι του MEGA σε φωτογραφίες φωτιά

Ελένη Βουλγαράκη: Από τις πιο όμορφες παρουσίες στην τηλεόραση

Η Ελένη Βουλγαράκη, το χαμογελαστό κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, επιστρέφει ανανεωμένη στο πλατό του Mega, υποσχόμενη να μας κάνει να… χαμογελάσουμε πάλι. Πρόκειται φυσικά για τον τίτλο της νέας εκπομπής με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Το «Χαμογέλα και πάλι» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 το πρωί, στο Μεγάλο Κανάλι. Ποια είναι όμως η ξανθιά όμορφη Ελένη;

Η Ελένη Βουλγαράκη μεγάλωσε στην Καστοριά, σπούδασε Νοσηλευτική στη Λάρισα, έκανε την πρακτική της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και εκεί αποφάσισε να μην ξαναφορέσει τη λευκή στολή του νοσηλευτή, όταν ένας ασθενής πέθανε μπροστά της, όπως έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της. Μετρά αρκετά χρόνια στο μικρόκοσμο της TV, καταφέρνοντας να γίνει γνωστή ως κορίτσι του MAD. Ωστόσο, τις τελευταίες σεζόν βρίσκεται στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η Ελένη Βουλγαράκη είναι από τις παρουσίες που δεν περνούν απαρατήρητες ούτε στη τηλεόραση, ούτε στο Instagram.

Η ίδια, όπως και οι περισσότερες τηλεπερσόνες αρέσκονται στο να ποζάρουν, ενίοτε αισθησιακά και να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στα social media. Μια από αυτού του είδους τις εικόνες πόσταρε και στο λογαριασμό της στο Instagram η Ελένη Βουλγαράκη η οποία πόζαρε με μπικίνι και μας έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της. Μετρώντας περισσότερους από 47.000 followers, με προσωπικό στυλ, καλοσχηματισμένο κορμί και φυσική ομορφιά, καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της ανάρτηση.

Α, έχει και μια πανέμορφη αδερφή!

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, λίγο καιρό πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντρεψε την καλή της φίλη στον Αυλώνα, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό 12 στρεμμάτων με θέα την υπέροχη Πάρνηθα. Μάλιστα, στη σημαντική για εκείνη στιγμή ήταν κοντά της η κολλητή της Ιλένια Ουίλιαμς και για πρώτη φορά μας έδειξε την κούκλα αδερφή της, Σταυρούλα.

Ελένη Βουλγαράκη: Λατρεύει τη γυμναστική

Όσο για το πώς κρατιέται σε φόρμα, έχει πει στο Instyle: «Ποτέ δεν ήμουν αθλητικός τύπος με την έννοια του gym freak. Το κίνητρό μου είναι ότι κάνω πραγματικά κάτι καλό για εμένα και για το σώμα μου. Παρ’ όλα αυτά προσπαθώ να γυμνάζομαι 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Κάνω personal training. Η γυμναστική πλέον για μένα είναι αυτή η μία ώρα απόδρασής μου από τα πάντα. Σκέψεις, social media, τηλέφωνα. Μου φεύγει η ένταση της ημέρας, λειτουργεί αγχολυτικά και φυσικά βλέπω το σώμα μου να αλλάζει και μου αρέσει αυτό». Ωστόσο, η γυμναστική ήταν ανέκαθεν στη ζωή της.

«Από μικρή έκανα ενόργανη, στίβο, βόλεϊ, μέχρι και καράτε. Έχω λάβει μέρος και σε αγώνες στίβου, με παταγώδη αποτυχία, αλλά ας μη σταθούμε σε αυτό (γέλια). Θεωρώ πως κατά τύχη έγινε, αλλά με βοήθησε να “χτίσω” ένα αθλητικό σώμα, το οποίο προσπαθώ να συντηρήσω για όσο περισσότερο μπορώ. Δεν είμαι, ούτε στο ελάχιστο, ο άνθρωπος που το πρωί θα σηκωθεί νωρίτερα από το συνηθισμένο για να πάει γυμναστήριο ούτε θα με δείτε ποτέ με δίκη μου πρωτοβουλία να τρέχω στον δρόμο, καλύπτοντας χιλιόμετρα, όπως κάνουν πολλοί που θαυμάζω. Είμαι λίγο… βαριά».

Η διατροφή και το τέλος μιας δύσκολης μέρας

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή, η Ελένη δηλώνει πως παρασύρεται συχνά: «Μου αρέσει το φαγητό, μου προκαλεί ευχαρίστηση και αν βάλω στο μυαλό μου ότι πρέπει να περιορίσω κάτι, αυτόματα ο οργανισμός μου θα το ζητάει περισσότερο. Μεγαλώνοντας όμως αναζητώ περισσότερο τις πιο υγιεινές τροφές». Η τελευταία της ανακάλυψη είναι ό,τι χρειάζεται για να αντιμετωπίσει με τον πιο υγιεινό τρόπο τις βραδινές λιγούρες: «Ένα μπολ γιαούρτι με κομμένη μπανάνα και γκοτζι μπέρι, λιναρόσπορο, ιπποφαές, ηλιόσπορο, τρίμμα καρύδας και σιρόπι αγαύης ή marple syrop. Είναι τέλειο, δροσιστικό και χορταστικό». Στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, απολαμβάνει την απόλυτη ησυχία στον καναπέ του σπιτιού της και όλα τα προβλήματά της μοιάζουν μικρότερα όταν σκέφτεται πως «στο μέλλον θα τα σκέφτομαι και θα γελάω, όπως λένε. Πάντα τη επόμενη μέρα του πανικού όλα φαίνονται καλύτερα και πιο ήρεμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις