Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κεφαλογιάννη γέννησε: Μαμά δύο παιδιών η βουλευτής της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεφαλογιάννη γέννησε: Μαμά δύο παιδιών η βουλευτής της ΝΔ

Κεφαλογιάννη γέννησε: Την απόλυτη ευτυχία ζουν η Όλγα Κεφαλογιάννη κι ο Μίνως Μάτσας, με τον ερχομό των διδύμων τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Κεφαλογιάννη κι ο Μίνως Μάτσας, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο τους παιδάκια. Η γνωστή πολιτικός, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «Asisters», έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη της με τον επιτυχημένο συνθέτη. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ξεχωριστή για το ζευγάρι, καθώς έχει τα γενέθλιά του και ο Μίνως Μάτσας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο κάτω από άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους αλλά πολύ αγαπημένους ανθρώπους. Το ζευγάρι μετρά περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας και από την αρχή της σχέσης του έως σήμερα έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους. Από σήμερα ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα, με τη χαρά τους να είναι απερίγραπτη!

Ο μεγάλος έρωτας που οδήγησε σε γάμο και στη σημερινή γέννα

Η Ολγα Κεφαλογιάννη, επιτυχημένη δικηγόρος και πολιτικός πάνω από δώδεκα χρόνια, πρώτη σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία επί τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ποτέ δεν απασχόλησε τα MME με την προσωπική της ζωή. «Είναι ωραίο να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τον κόσμο που σε ξέρει, σε πιστεύει και σε ακολουθεί. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες αποκλείεται και ποτέ, τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή άλλωστε είναι και η  μαγεία της ζωής!»  είχε πει παλαιότερα στο Πρώτο Θέμα.

Το περίεργο είναι ότι όταν γνωρίστηκε με τον Μίνω Μάτσα, μέσα από κοινές παρέες, εκείνος, ο οποίος ζούσε μέχρι τότε στην Αμερική, δεν ήξερε ποια ήταν. Η ίδια είχε παραδεχτεί παλαιότερα «Είχα παρακολουθήσει μια παράσταση όπου εκείνος είχε γράψει την μουσική. Όταν μας σύστησαν, θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι  με ρώτησε “με τι ασχολούμαι”. Εξεπλάγην προς στιγμή, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για ένα γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό πάντα κρύβει την δική του ομορφιά. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες, κρύβει ενδιαφέρον».

Ο Μίνως, ο συνθέτης που έχει γράψει εξαιρετική μουσική για την σειρά «Το νησί» και πολλές κινηματογραφικές ταινίες με τελευταία την «Ευτυχία» που αναφερόταν στην ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, είναι εσωστρεφής. Το  περασμένο καλοκαίρι, ήταν το πρώτο καλοκαίρι της ζωής της που επισκέφθηκε ελάχιστα το αγαπημένο της νησί την Κρήτη, στην οποία και διατηρεί σπίτι. Τα Σαββατοκύριακα και μεγάλο μέρος του Αυγούστου ήταν στις Σπέτσες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις