Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση με βιτριόλι – εξελίξεις: Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ 40χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι – εξελίξεις: Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ 40χρονος

Επίθεση με βιτριόλι - εξελίξεις: Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση με το βιτριόλι, στρέφουν τις έρευνες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο

Νέες αποκαλύψεις έγιναν σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020, υπόθεση η οποία επιδικάζεται σε λίγες μέρες. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή “Live News” του Mega, οι αστυνομικοί που έφτασαν μέχρι τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 34χρονης δράστριας, στρέφουν τις έρευνες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά και σε ένα εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο. Μάλιστα, στο στόχαστρό τους μπήκε 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος βρισκόταν σε επικοινωνία με τη δράστρια, πριν και μετά την απόπειρα δολοφονίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ειδικότερα, από την εξέταση του κινητού της δράστριας είχε αποκαλυφθεί η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο πριν και μετά την επίθεση, και οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να είχε γίνει η αναζήτηση του καυστικού υγρού μέσω εκείνου. Μάλιστα, όταν του ζήτησαν να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, εκείνος υποστήριξε ότι το είχε πουλήσει σε έναν άγνωστο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μέσα από τον αριθμό ΙΜΕΙ του κινητού ότι αυτό είχε καταστραφεί. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τη σχέση του συγκεκριμένου ατόμου με την υπόθεση, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν περισσότερα στοιχεία που να τον συνδέουν.

“Υπάρχει συνεργός και κυκλοφορεί ελεύθερος” – Αποκάλυψη από την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Την ύπαρξη συνεργού, που βοήθησε τη δράστρια με το βιτριόλι να οργανώσει την επίθεση εις βάρος της, αποκάλυψε το θύμα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Λίγες ημέρες πριν αρχίσει η δίκη της υπόθεσης που συντάραξε το πανελλήνιο, η Ιωάννα μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Mega και περιέγραψε τα συναισθήματά της, αλλά και τον Γολγοθά των χειρουργείων που ανεβαίνει ακόμα… Η 34χρονη, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, λέει ξεκάθαρα ότι υπάρχει συνεργός της γυναίκας που την καταδίκασε να υποφέρει για το υπόλοιπο της ζωής της, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι ικανός για όλα.

“Έχουμε ξεκινήσει με τους δικηγόρους μου την προετοιμασία για τη δίκη. Τα συναισθήματά μου εναλλάσσονται μεταξύ θυμού, στρες και φόβου, καθώς υπάρχει ένας συνεργός που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, διότι αρνείται να τον κατονομάσει και που δεν ξέρουμε για τι είναι ικανός”, είπε.

Η Ιωάννα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τη γυναίκα που, όπως λέει, της κατέστρεψε τη ζωή. Θα σταθεί η μία απέναντι από την άλλη, στο Μικρό Ορκωτό της Αθήνας. Εν αναμονή της δίκης, η Ιωάννα δηλώνει στο “Live News”, ότι ελπίζει στο μέγιστο της τιμωρίας της. “Οι επίμονες αναμνήσεις δυστυχώς επανέρχονται έντονα, ξέρω πως θα είναι μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδος για εμένα, αλλά το σημαντικό αυτήν την στιγμή είναι να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό για εμένα σημαίνει να καταδικαστεί η γυναίκα που κατέστρεψε τη ζωή μου και που προσπάθησε να με σκοτώσει”, ανέφερε.

35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι

“Η υπόθεση δεν έχει κλείσει, υπάρχει συνεργός”

“Υπάρχει συνεργός κι αυτό προκύπτει από το πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό η κατηγορούμενη”, αναφέρει στο MEGA ο κ. Λύτρας και συνέχισε: “Προφανώς ο άνθρωπος που την προμήθευσε, είναι πολύ εύκολο, από την στίμη που δεν είναι επαγγελματίας, να τη ρωτούσε για ποιον λόγο το θέλει. Οι πιθανότητες που υπάρχουν είναι ότι ο συνεργός γνώριζε τον λόγο που θα χρησιμοποιούνταν το βιτριόλι”.

Όπως είπε ο συνήγορος της Ιωάννας, η κατηγορούμενη “είχε σίγουρα και βοήθεια για τις παρακολουθήσεις”, με την υπόθεση να ερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές. “Η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στα ίχνη του ανθρώπου που την προμήθευσε με τον καυστικό υγρό”, κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις