Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πακιστανός Θεσσαλονίκη: Αναγνωρίστηκε από το θύμα του
ΕΛΛΑΔΑ

Πακιστανός Θεσσαλονίκη: Αναγνωρίστηκε από το θύμα του

Πακιστανός Θεσσαλονίκη: Πήγε να τη βιάσει, εκείνη αντιστάθηκε και τελικά διέφυγε με την τσάντα και το κινητό της.

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη, σε 21χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, αλλά και ληστεία σε βάρος 20χρονης, στη συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, την οποία αρνείται ο κατηγορούμενος και ήδη προφυλακισθείς αλλοδαπός, η επίθεση εναντίον της έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, σε κεντρικό δρόμο των Σαράντα εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνθέτουν την υπόθεση, οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού βρίσκονταν σε εξέλιξη, όταν σε έλεγχο συνελήφθη ο 21χρονος Πακιστανός, γιατί στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μικροποσότητα χασίς. Με αυτή την κατηγορία προσήχθη αρχικά και καθώς η 20χρονη είχε δώσει σαφή περιγραφή του δράστη, κλήθηκε από την Αστυνομία να δει φωτογραφίες του.

Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Εκεί φέρεται να τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα. Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη των δικαστικών Αρχών και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό και ληστεία. Με αυτές τις κατηγορίες απολογήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και Θεσσαλονίκης και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος στην απολογία του, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν αυτός ο δράστης. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με όσα περιέγραψε η 20χρονη στην καταγγελία της, ο κατηγορούμενος την πλησίασε και την έριξε στο έδαφος επιχειρώντας να τη βιάσει.

Περιπολικό

Εγκατέλειψε, αλλά άρπαξε την τσάντα

Όταν εκείνη αντιστάθηκε, τράπηκε σε φυγή αρπάζοντας, όμως, προηγουμένως την τσάντα της με το κινητό τηλέφωνο. Το σοβαρό περιστατικό, κατά την την καταγγελία της, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου, ενώ η 20χρονη βάδιζε αμέριμνη επί της οδού Βιζυηνού.

Επίθεση εναντίον 26χρονου

Στα Γιαννιτσά, σε άλλη υπόθεση, συνελήφθη ένας 17χρονος, κατηγορούμενος για αιματηρή ληστεία σε βάρος 26χρονου! Συγκεκριμένα, ο έφηβος, μαζί με άλλα άτομα, τα οποία αναζητούνται, επετέθησαν με γροθιές και κλωτσιές στον 26χρονο και του άρπαξαν χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Κυριακής. Ο τραυματίας 26χρονος, κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς, αποχώρησε.  Από την αστυνομική έρευνα, που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος ως δράστης της ληστείας και συνελήφθη, ενώ ερευνάται η ταυτότητα των συνεργών του, αλλά και τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Περιπολικό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις