Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Mad Clip τροχαίο – Light: Απαρηγόρητος στο σημείο του τροχαίου ο κολλητός του
ΕΛΛΑΔΑ

Mad Clip τροχαίο – Light: Απαρηγόρητος στο σημείο του τροχαίου ο κολλητός του

Mad Clip τροχαίο - Light: Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος, με την είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip.

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος, με την είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip. Ο 34χρονος επέστρεφε από γάμο τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν η Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο, κοντά στο Καβούρι, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Mad Clip τροχαίο: Η τραγική αντίδραση του φίλου του..

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο, σε κατάσταση σοκ και μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, ήταν ο κολλητός του φίλος, ο τράπερ Light.

Ο Light φαίνεται σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, αφού έχει αντικρίσει νεκρό τον φίλο του μέσα στο αυτοκίνητο, να λέει με λυγμούς, “πάει, πάει”. Σημειώνεται ότι, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που το κανονικό του όνομα είναι Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip, να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα για να τον απεγκλωβίσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις