Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Mad Clip τροχαίο – AUDI: Την εμπλοκή ενός R8 στη σύγκρουση με την Porsche ερευνά η ΕΛ.ΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Mad Clip τροχαίο – AUDI: Την εμπλοκή ενός R8 στη σύγκρουση με την Porsche ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

Mad Clip τροχαίο - AUDI: Το AUDI R8 είχε πινακίδες κίτρινου χρώματος και ήταν δεξιοτίμονο, άρα πιθανότατα ήταν από τη Μεγάλη Βρετανία

Ένα Audi R8 που φέρεται να πέρασε από το σημείο της παραλιακής, ακριβώς τη στιγμή που ο Mad Clip έχανε τον έλεγχο της μαύρης Porsche που οδηγούσε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έπεφτε πάνω στην κολώνα στο πεζοδρόμιο, αναζητούν, οι Αρχές. Μάλιστα δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα τηλέφωνα της Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, για όποιον γνωρίζει κάτι να το επικοινωνήσει στην Αστυνομία. Η αναζήτηση πληροφορίων, οδηγεί στη σκέψη ότι πιθανώς να υπάρχει και εμπλοκή του σπορ αυτοκινήτου στο δυστύχημα, από το οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής καλλιτέχνης και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο, super car της AUDI δεν έχει βρεθεί και έχει σταλεί εντολή στα περιπολικά εφόσον το εντοπίσουν να το σταματήσουν, και να οδηγήσουν τον οδηγό στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση. Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι τα δυο αυτοκίνητα να έκαναν κόντρες και σε ένα σημείο, ο τραγουδιστής να έχασε τον έλεγχο που του προκάλεσε τον θάνατο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μαύρη Porsche του Mad Clip έφυγε από το δρόμο, και μέχρι στιγμής το μόνο δεδομένο είναι ότι ο γνωστός καλλιτέχνης είχε αναπτύξει τεράστια ταχύτητα, που σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα ξεπερνούσε τα 120 χιλιόμετρα την ώρα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ενώ το όχημα, που μπορεί να φθάσει και τα 200 χιλιόμετρα ταχύτητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, κινούνταν στη δεξιά λωρίδα της παραλιακής, όταν καθώς βρίσκεται λίγο μετά τον φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση με το δρόμο που οδηγεί στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο, πλαγιολισθαίνει και 100 μέτρα πιο κάτω πέφτει με τεράστια ταχύτητα πάνω σε κολώνα φωτισμού που την ξεκολλάει και την ρίχνει κάτω.

“Τα ίχνη που βλέπουμε πάνω στο οδόστρωμα δεν είναι ίχνη τροχοπέδησης, είναι ίχνη πλαγίας ολίσθησης, εκτροπής. Όταν έχουμε τέτοια χαρακτηριστικά ίχνη πάνω στο οδόστρωμα, η έναρξη των ιχνών προσδιορίζει το σημείο με ακρίβεια και το σημείο εκτροπής του οχήματος. Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός” είναι το συμπέρασμα του εμπειρογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά.

Η ταχύτητα ήταν τέτοια και το σημείο της σύγκρουσης τόσο επικίνδυνο που ο γνωστός καλλιτέχνης εγκλωβίστηκε μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Οι πυροσβέστες έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν και μετά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον οδηγήσουν στον Ευαγγελισμό, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας αναζητούν αν στο τροχαίο εμπλέκεται και άλλο όχημα, όπως το super car της AUDI και αν έχει σχέση με το δυστύχημα. Ένα από τα ενδεχόμενα είναι για παράδειγμα, είτε να έκαναν κόντρες, είτε να μπήκε μπροστά του και να τον έκοψε. αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Γι αυτό και ψάχνουν τις κάμερες που έχουν καταγράψει το συμβάν, όπου φαίνεται να επιβεβαιώνεται η παρουσία του άλλου αυτοκινήτου, χωρίς όμως να είναι σαφές ο βαθμός εμπλοκής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις