Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

13

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεμέδο σύλληψη: Σοβαρές καταγγελίες από τον δικηγόρο του
ΕΛΛΑΔΑ

Σεμέδο σύλληψη: Σοβαρές καταγγελίες από τον δικηγόρο του

Σεμέδο σύλληψη: Η καταγγέλλουσα είχε στείλει μήνυμα στον ποδοσφαιριστή αφού αποχώρησε από το διαμέρισμά του ζητώντας του να ξανασυναντηθούν.

Ακόμη πιο εκρηκτικές διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση της καταγγελίας 17χρονης από τον Βύρωνα ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο και έναν φίλο του, καλλιτεχνικό μάντατζερ από τη Νιγηρία, μέσα στο διαμέρισμα του πρώτου στη Γλυφάδα. Ο Σταύρος Γεωργόπουλος, συνήγορος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό είναι υπό παραχώρηση από τον σύλλογο των Πειραιωτών σε ξένη ομάδα, μιλώντας στον Αντ1, προχώρησε σε δύο πολύ σοβαρές, βαριές καταγγελίες, τις οποίες αναμένεται να υποστηρίξει και σήμερα, κατά την απολογία του διεθνή ποδοσφαιριστή ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας.

Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Η πρώτη είναι ότι η 17χρονη, μετά την αποχώρησή της από το διαμέρισμα του Ρούμπεν Σεμέδο του απέστειλε μήνυμα, ζητώντας του, να… ξαναβρεθούν την επομένη το βράδυ (!) και η δεύτερη, ότι στο κινητό του 27χρονου ποδοσφαιριστή, έφθασε μήνυμα με εκβιαστικό περιεχόμενο για την υπόθεση και όπου- από πρόσωπο, που δεν κατονομάστηκε- γίνεται λόγος για καταβολή χρημάτων για την αποσιώπηση της καταγγελίας!!

Κατασχέθηκαν κινητά

Δεδομένο είναι ότι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων, που χειρίστηκαν σχεδόν από την πρώτη στιγμή την πολύκροτη υπόθεση, προχώρησαν, όπως έπρεπε, στην κατάσχεση δύο κινητών τηλεφώνων, ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα, που ανήκουν στον ποδοσφαιριστή. Τα κινητά και τα υπόλοιπα αντικείμενα, που θεωρούνται σχετικά με την υπόθεση και ελήφθησαν από την κρεβατοκάμαρα, όπου, κατά την καταγγελία, διαπράχθηκαν οι βιασμοί, έχουν ήδη αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

Εξέταση στα δικαστήρια

Σαφώς από την ανάλυση στα εργαστήρια θα προκύψει αν είναι αληθινοί και οι δύο ισχυρισμοί, αφού τα πάντα μπορούν να ανασυρθούν τόσο από το κινητό του κατηγορούμενου όσο και της ανήλικης καταγγέλλουσας.  Γιατί, αν έχουν βάση οι καταγγελίες, τότε η υπόθεση προσλαμβάνει, μοιραία, διαφορετική διάσταση, από αυτήν που από την αρχή έγινε γνωστή στην Κοινή Γνώμη. Ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας όπου απολογείται τις πρωϊνές ώρες ο Ρούμπεν Σεμέδο για την βαριά κατηγορία του ομαδικού βιασμού, σε βάρος της ανήλικης, αναμένεται να αρνηθεί απόλυτα ότι υπήρξε ο παραμικρός εξαναγκασμός σε συνουσία με θύμα την 17χρονη.

Πέραν των όσων αναφέρθηκαν πάρα πάνω, αναμένεται να ισχυριστεί ότι η 17χρονη και μετά τις καταγγελλόμενες πράξεις, ενώ ήταν φυσικό να επιχειρήσει να φύγει από το σπίτι και να ζητήσει βοήθεια, έμεινε-κατά τους ισχυρισμούς της πλευράς Σεμέδο- έφαγαν, άκουσαν μουσική και αποχώρησε μαζί με την φίλη της, επίσης ανήλικη, η οποία γνωρίζει καιρό τον Ρούμπεν Σεμέδο.

 

 

Θα κληθεί και η δεύτερη ανήλικη

Η τελευταία θα κληθεί από την ανακρίτρια να αποκαλύψει όσα υπέπεσαν στην αντίληψή της από όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα.  Ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, έχει πει ότι μόλις έφθασαν οι τέσσερις στο διαμέρισμα, άφησαν την φίλη της μόνη σε ένα δωμάτιο και εκείνη έμεινε σε άλλο με τον ποδοσφαιριστή.

Το τι συνέβη το επίμαχο χρονικό διάστημα φέρεται να έχει πει ότι δεν το αντελήφθη. Ίσως κοιμήθηκε, ζαλισμένη από το ποτό και δεν έχει σαφή γνώση για όσα διαδραματίστηκαν τόσο από τον Νιγηριανό καλλιτεχνικό μάνατζερ όσο και από τον ποδοσφαιριστή φίλο της. Και ενώ αναμένεται να υποστηρίξει ακόμη ο ποδοσφαιριστής ότι του είχαν πει ότι ήταν ενήλικες και δεν είχε λόγο να μην το πιστέψει.

Η συνταρακτική δικογραφία

Στο μεταξύ, τμήμα της δικογραφίας για την υπόθεση βιασμού, στην οποία εμπλέκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr. Από αυτήν, όπως ήδη έχει γράψει το Alphafreepress, προκύπτει ότι η 17χρονη καταθέτει ότι ήταν σε «κωματώδη» κατάσταση (από την κατανάλωση αλκοόλ) και κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο του ποδοσφαιριστή στην Γλυφάδα, τη στιγμή που στο δωμάτιο εισέβαλε ο Νιγηριανός μάνατζερ, ο οποίος φέρεται να τη βίασε. Σύμφωνα με τη συγκλονιστική κατάθεση της 17χρονης, λίγη ώρα μετά, στο ίδιο δωμάτιο εισήλθε και ο Σεμέδο, ο οποίος επίσης την ανάγκασε σε συνουσία, εκμεταλλευόμενος τη ζάλη της.

Καταθέτοντας για πολλές ώρες το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου στο Δωμάτιο Δικανικής Εξέτασης Ανήλικων Θεμάτων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού ψυχολόγου, η 17χρονη που διαμένει μόνιμα στον Βύρωνα, περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έζησε.

Διασκέδαζαν σε Γλυφάδα-Ωρωπό

Όπως είπε και αναφέρει το dikastikoreportaz.gr, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε μαζί με την φίλη της σε κατάστημα της Γλυφάδας και στη συνέχεια στον Ωρωπό, μαζί με τον αμυντικό του Ολυμπιακού και τον 40χρονο μανατζερ από τη Νιγηρία. Έναν άνθρωπο που διοργανώνει μουσικές εκδηλώσεις και είναι πολύ γνωστός στο χώρο της σόου μπιζ. Τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ είχαν καταναλώσει, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγαν στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν. «Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα.

Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος (σ.σ. Νιγηριανός) και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία… Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο, ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία…”.

Απόγευμα Κυριακής στην Αστυνομία

Η 17χρονη κάποια στιγμή μίλησε στη μητέρα της κι εκείνη προσήλθε το απόγευμα της Κυριακής και κατήγγειλε το γεγονός στην Ασφάλεια, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατέθεσε και το φερόμενο ως θύμα. Από την Ασφάλεια παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 17χρονης, η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων καθώς και η λήψη DNA, ενώ η μητέρα της ανήλικης παρέδωσε τα ρούχα της κόρης της για εργαστηριακές εξετάσεις.  Παράλληλα παραδόθηκε και το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης.

Καθώς η καταγγελία είχε γίνει λίγες ώρες πριν τη λήξη του Αυτοφώρου, ομάδα αστυνομικών του Ανηλίκων, έφθασε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή και μόλις εκείνος βγήκε, τον προσήγαγαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια. Από την πρώτη στιγμή έδειχνε έκπληκτος με την κατηγορία μιλώντας προφορικά στους αστυνομικούς-δεν κατέθεσε γραπτώς επιφυλασσόμενος να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας- έλεγε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας, την οποία θεωρούσε ενήλικη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις