Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Κούβελας: “Ζούμε εποχές χούντας και ιεράς εξέτασης”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Κούβελας: “Ζούμε εποχές χούντας και ιεράς εξέτασης”

Πολάκης - Κούβελας: Παρά τις συστάσεις του Αλέξη Τσίπρα, ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει να προκαλεί

Δεν πτοείται ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος επιμένει να στηρίζει θεωρίες για τον κορονοϊό όσο και τους εκφραστές τους, όπως τον καθηγητή του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα. Με μια ακόμη ανάρτηση “φωτιά”, ο ανεμβολίαστος πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί για τις συστάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου του κόμματος, να μην κινείται εκτός γραμμής στο θέμα του εμβολιασμού. Με ένα ασύλληπτο ύφος ο κ. Πολάκης καταγγέλλει ότι ζούμε… “εποχές χούντας και Ιεράς Εξέτασης του Μητσοτακικού κράτους”, αποκαλώντας τον κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ με σειρά κοσμητικών επιθέτων: “Είστε ΑΙΣΧΡΟΙ,είστε πληρωμένα αμόρφωτα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ,είστε οπαδοί του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ”.

Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πρώην αν. υπουργός Υγείας, η επιστολή που απέστειλε ο κοσμήτορας της σχολής επιστημών υγείας του ΑΠΘ και καθηγητής Ιατρικής, Θεόδωρος Δαρδαβέσης, προς τον καθηγητή Φαρμακολογίας Κούβελα, ότι με την στάση του υπονομεύει την ιατρική του ιδιότητα. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούβελας αμφισβητεί τη χρησιμότητα των εμβολίων σε νέες ηλικίες, αν και ο ίδιος είναι διπλά εμβολιασμένος. Πρόσφατα, υποστήριξε ότι το έμφραγμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά οφειλόταν στο εμβόλιο που έκανε πριν επτά μήνες.

Η ανάρτηση Πολάκη:

Ζούμε εποχές ΧΟΥΝΤΑΣ και ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ του Μητσοτακικου κρατους!!!!

Δείτε επιστολή που εστειλε ο Κοσμητορας της Ιατρικης Σχολης του ΑΠΘ,στον καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας Δημήτρη Κούβελα , “νουθετώντας” ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ να αλλάξει αυτά που λέει για την πανδημία και τα εμβόλια γιατί “υπονομεύεις τη θέση σου ως Ιατρος και καθηγητής”!!!!!

Μόνο στον πιο βαθύ Μεσαίωνα που έκαιγαν τις “μάγισσες” υπήρξε κάτι αντίστοιχο!!!!!!

Είστε ΑΙΣΧΡΟΙ,είστε πληρωμένα αμόρφωτα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ,είστε οπαδοί του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ και όχι της ελεύθερης επιστημονικής σκέψης και αμφισβήτησης!!!

ΝΤΡΟΠΗ καθηγητή Δαρδαβεση !!

Η παρτο πίσω ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Δεν είσαι ΑΞΙΟΣ να είσαι Κοσμητορας της Ιατρικης Σχολης !

Μαζί σου Δημήτρη Κούβελα ,όχι γιατί συμφωνώ με όλα όσα λες ,αλλά γιατί είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ,πως έχεις το δικαίωμα και την ελευθερία να τα λες!!!!

Αλλιώς γυρνάμε σε εποχές πριν τις αστικοδημοκρατικες επαναστάσεις του 18ου και 19ου αιώνα!!!!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις