Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου πρεμιέρα: Το νέο της look και οι καινούργιοι συνεργάτες
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου πρεμιέρα: Το νέο της look και οι καινούργιοι συνεργάτες

Ιωάννα Μαλέσκου πρεμιέρα: Εμφανώς ανανεωμένη και ευδιάθετη η παρουσιάστρια επέστρεψε στη θέση της για δεύτερη σεζόν

Πρεμιέρα έχει την Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 12:00 η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή “Love it”. Η παρουσιάστρια του καναλιού του Φαλήρου που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή της και το τηλεοπτικό της ραντεβού με τους τηλεθεατές όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram μάλλον θα βγει στον αέρα με νέο look.

Εντυπωσιακή και καλλίγραμμη η όμορφη Ιωάννα έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα λευκό φόρεμα. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στο καινούργιο πλατό του «Love it» ενώ μας σύστησε τους συνεργάτες που θα τη συντροφεύουν αυτή την τηλεοπτική σεζόν. Η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η Σίσσυ Καλλίνη είναι οι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Όσα δήλωσε στην έναρξη της εκπομπής

«Καλώς ήρθατε, καλησπέρα! Πόσο καιρό έχουμε να πούμε την πρώτη μας καλησπέρα; Πόσος καιρός πέρασε; Μου φάνηκε σαν αιώνας. Και ξέρετε κάτι; Η καρδιά μου χτυπάει σήμερα τόσο δυνατά που νομίζω ότι την ακούτε… Είχε συντονιστεί στις 12 ακριβώς. Είναι η ώρα που κάθε μέρα θα δίνουμε το ραντεβού μας, που κάθε μέρα για δύο ωρίτσες θα σας κρατάμε συντροφιά και θα γινόμαστε μία μεγάλη παρέα», ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Μαλέσκου.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και σε όσα ακούστηκαν για το «Love it», με τους συνεργάτες της να κάνουν τα δικά τους χιουμοριστικά σχόλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις