Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μενέντεζ – πρόταση γάμου: Η σικάτη σύζυγος του Αμερικανού Γερουσιαστή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μενέντεζ – πρόταση γάμου: Η σικάτη σύζυγος του Αμερικανού Γερουσιαστή

Μενέντεζ - πρόταση γάμου: Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ, προτού βγάλει το δαχτυλίδι, παίρνει αγκαλιά την αγαπημένη του και της τραγουδά μπροστά στο Ταζ Μαχάλ

Στις αγαπημένες προτάσεις γάμου για το 2020 έχουν συμπεριλάβει οι New York Times την πρόταση που έκανε ο Αμερικανός Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, στην τότε σύντροφο του και μετέπειτα σύζυγο, Ναντίν Αρσλανιάν, “μια διεθνής επιχειρηματίας από την κομητεία Μπέργκεν” όπως την έχει χαρακτηρίσει το Politico. Και αυτό, όχι γιατί απλά ο Ρόμπερντ Μενέντεζ επέλεξε ως τοποθεσία το ιστορικό Ταζ Μαχάλ, αλλά ο Αμερικανός γερουσιαστής -προτού βγάλει το δαχτυλίδι για την πρόταση γάμου- επέλεξε να πάρει αγκαλιά την αγαπημένη του, να της τραγουδήσει και όλο αυτό να το καταγράψει και στην κάμερα! Ο Μενέντεζ ο οποίος άφηνε να εννοηθεί ότι “ένα συγκεκριμένο τραγούδι” θα έδινε στη συζυγό του την ένδειξη ότι η πρόταση γάμου ερχόταν – τραγούδησε το “Never Enough” από το The Greatest Showman, την ταινία που κυκλοφόρησε το 2017, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Hugh Jackman.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα:

1. Ο Μενέντεζ “τραγουδάει όλη την ώρα”, σύμφωνα με τη νύφη του. “Τραγουδάει κάθε πρωί, κάθε βράδυ και ενώ καπνίζει το πούρο του μετά το δείπνο”.

2. Ο Μενέντεζ γνώρισε τη μελλοντική του σύζυγο στο IHOP στο Union City του New Jersey και τη γνωριμία την έκανε ο ιδιοκτήτης της διάσημης αμερικανικής αλυσίδας.

3. Ο Μενέντεζ αρραβωνιάστηκε πέντε μήνες αργότερα.

4. Ο Μενέντεζ και η σύζυγός του επισκέφθηκαν τέσσερις ηπείρους σε πέντε μήνες και της τραγουδούσε σε κάθε ταξίδι.

5. Ο Μενέντεζ ήταν “πολύ, πολύ ζεστός” με την πρώτη ματιά, σύμφωνα με τη σύζυγό του.

Δείτε την πρόταση γάμου:
Κατά τη χθεσινή επίσκεψη στο δημαρχείο Αθηνών, η Ναντίν Αρσλανιάν επέλεξε για την εμφάνισή της να φορέσει ένα λευκό σύνολο, αποτελούμενο από παντελόνα και πουκάμισο, συνδυασμένο με μπεζ πέδιλα και μια κεραμιδί τσάντα. Φυσικά, ακολουθώντας τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, φορούσε μία καρό μάσκα προσώπου.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις