Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρονάλντο μεταγραφή Μάντσεστερ: Οι τελευταίες του ώρες ως μέλος της Γιουβέντους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρονάλντο μεταγραφή Μάντσεστερ: Οι τελευταίες του ώρες ως μέλος της Γιουβέντους

Ρονάλντο μεταγραφή Μάντσεστερ: Τις τελευταίες του ώρες ως ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους μετρά ο Ρονάλντο που οδεύει προς τη Σίτι

Όλο και πιο κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ύστερα από το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις της ομάδας του Πεπ με την Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του μάλιστα ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο CR7 έχει αδειάσει ήδη το ντουλάπι του στη Γιουβέντους και ετοιμάζεται για Μάντσεστερ.

«Πολίτες» και «Μπιανκονέρι» τα έχουν βρει σε ένα ποσό στα 25-30 εκατ. ευρώ και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Πλέον η «Κυρία» κοιτάζει για τον αντικαταστάτη του Ρονάλντο με τα ονόματα των Μόιζε Κεν και Τζιανλούκα Σκαμάκα να είναι στην κορυφή μιας και ο Πεπ Γκουαρντιόλα «έριξε» άκυρο για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Τι είχε αναφέρει ο Κριστιάνο παλαιότερα για την Μάντσεστερ Σίτι

Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία συνέντευξη που είχε δώσει ο 36χρονος στο BBC το 2015, όταν ήταν ακόμα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και ρωτήθηκε για τις σκέψεις του στην περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι του έκανε πρόταση με πολλά χρήματα, από τη στιγμή που αναδείχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Νομίζετε ότι τα χρήματα θα μου αλλάξουν το μυαλό τώρα; Δεν νομίζω. Δεν νομίζω ότι αυτό πρόκειται να είναι πρόβλημα, γιατί αν μιλάτε για τα λεφτά, θα μπορούσα να πάω στο Κατάρ. Αυτοί μπορεί να έχουν ακόμα περισσότερα χρήματα από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν είναι όλα γύρω από τα λεφτά. Είναι κυρίως για το πάθος», είχε αναφέρει τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ θα λάβει στη Μάντσεστερ Σίτι σε δύο χρόνια, όσα θα έπαιρνε στη Γιουβέντους σε ένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις