Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γωγώ Μαστροκώστα γενέθλια: Η φωτογραφία στην αγκαλιά του συζύγου της
LIFESTYLE

Γωγώ Μαστροκώστα γενέθλια: Η φωτογραφία στην αγκαλιά του συζύγου της

Γωγώ Μαστροκώστα γενέθλια: Τα γιόρτασε στη Θεσσαλονίκη αγκαλιά με τον σύζυγο της, Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τους Βικτώρια

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απόλαυσαν οικογενειακώς η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας. Το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τη μοναχοκόρη του, Βικτώρια, επέλεξε τη Λευκάδα για το φετινό καλοκαίρι, με το νησί του Ιονίου να τους μαγεύει με τις ομορφιές του.

Τα 51 της χρόνια γιόρτασε η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τους Βικτώρια, μετά τις οικογενειακές τους διακοπές στη Λευκάδα. Η γυμνάστρια και πρώην μοντέλο έχει μάλιστα ανεβάσει και μερικά στιγμιότυπα από εκεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να δείξει στους followers της πως περνάει.

Στον επόμενο σταθμό τους στην Θεσσαλονίκη μάλιστα γιόρτασαν όχι μόνο το τέλος των διακοπών τους, αλλά και τα γενέθλιας της Γωγώς, καθώς σήμερα είναι η μέρα της γέννησης της. Στην φωτογραφία που ανέβασε είναι αγκαλιά με τον σύζυγο της, Τραϊανό Δέλλα, και σχολίασε: «Αυτό για μένα είναι ευτυχία!!! Thank you my love».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Mastrokosta (@gogomastro)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις