Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπάρμπα κοκαΐνη: Απολογείται αύριο στον εισαγγελέα
ΕΛΛΑΔΑ

Μπάρμπα κοκαΐνη: Απολογείται αύριο στον εισαγγελέα

Μπάρμπα κοκαΐνη: Οι νομικοί εκπρόσωποι του 31χρονου μοντέλου, ζητούν να εξεταστεί το γκρί SUV προκειμένου όπως λένε να διαπιστωθεί αν κάποιοι το παραβίασαν.

Οι δικηγόροι της Αφροδίτης Μπάρμπα Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και Αικατερίνη Δήμου κατέθεσαν αίτημα στην 24η ανακρίτρια για εξέταση από πραγματογνώμονα του θηριώδους Range Rover της στο οποίο βρέθηκαν μετά από έρευνα της Αστυνομίας 35 φιξάκια με κοκαΐνη. Οι νομικοί εκπρόσωποι του 31χρονου μοντέλου ζητούν να εξεταστεί το γκρί SUV προκειμένου όπως λένε να διαπιστωθεί με τεχνικά μέσα αν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω απο το κάθισμα τα φιξάκια.

Αυτή η παραδοχή συνιστά και τον κορμό  της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει η Αφροδίτη Μπάρμπα, η οποία απο την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται ότι τα ναρκωτικά τα «φύτεψαν» κάποιοι για να της κάνουν κακό. Μάλιστα, οι ιδιες πληροφορίες λένε οτι η 31χρονη θα ισχυριστεί στην απολογία της οτι το όχημα ηταν ακινητοποιημένο για μια εβδομάδα στο σπίτι της στη Γλυφάδα, καθώς απουσίαζε για διακοπές στην Ίο.

Αύριο η απολογία στον εισαγγελέα

Η κοπέλα απολογείται αυριο στις 11 το πρωί, ενώ οι πληροφορίες λένε οτι στα κρατητήρια της Ηλιούπολης όπου βρίσκεται μαζί με άλλες δυο γυναίκες δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Σε μια προσπάθεια να σταθεί στα ποδια της μιλαει στο τηλέφωνο με τους δικηγόρους και την οικογένεια της, μελετά τη δικογραφια ενώ ενδεικτικο της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται ειναι το γεγονός ότι όλες αυτές τις ημέρες δεν εχει φάει σχεδόν τίποτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις