Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να μυρίζουν ωραία τα ρούχα: Οι καλύτερες συμβουλές για να το πετύχετε
PLUS

Πώς να μυρίζουν ωραία τα ρούχα: Οι καλύτερες συμβουλές για να το πετύχετε

Πώς να μυρίζουν ωραία τα ρούχα: Μερικά «έξυπνα» tips και τα κατάλληλα προϊόντα για να εξασφαλίσετε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας

Τις περισσότερες φορές πλένουμε τα ρούχα μας και ενώ στην αρχή έχουν ένα άρωμα φρεσκάδας, αν τα αφήσουμε στη ντουλάπα για μερικές μέρες δίχως να τα φορέσουμε, αποκτούν μια αποπνικτική μυρωδιά. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι, ώστε να κάνετε τα ρούχα σας να μυρίζουν τέλεια ακόμα και μέρες μετά το πλύσιμο, χωρίς να βάλετε μεγάλη ποσότητα μαλακτικού.

Μπορεί να μην είναι λερωμένα και να μην μυρίζουν άσχημα τα ρούχα σας αλλά μετά το πρώτο «φόρεμα» χάνουν την όμορφη μυρωδιά τους. Ακολουθώντας, λοιπόν, τα κόλπα που σας δίνουμε παρακάτω, μπορείτε να κάνετε τα ρούχα να μοσχομυρίζουν λες και βγήκαν μόλις από το πιο ακριβό καθαριστήριο.

Τι να κάνετε:

Ένας τρόπος για μια πιο ωραία μυρωδιά που να έχει διάρκεια είναι να εμποτίσουμε μικρά κομμάτια βαμβάκι με ένα άρωμα ή με κάποιο αιθέριο έλαιο και να τα κρεμάσουμε σε διάφορα σημεία ή ακόμα και να τα βάλουμε στις τσέπες των παλτών.

Παράλληλα, μπορούμε να βάλουμε σε ένα δοχείο μερικούς κόκκους καφέ και να το τοποθετήσουμε μέσα στη ντουλάπα μας, για να απορροφήσει τις δυσάρεστες οσμές. Ωστόσο, θα πρέπει να αλλάζουμε το δοχείο μια φορά το μήνα.

Τέλος, κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε ένα σαπούνι και να το τοποθετήσουμε μέσα στα συρτάρια πάνω σε ένα μαντιλάκι. Μετά από τέσσερις ώρες, τα ρούχα θα έχουν εμποτιστεί με το άρωμα του σαπουνιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις