Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εμπαπέ μεταγραφή Ρεάλ: Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Γάλλου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εμπαπέ μεταγραφή Ρεάλ: Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Γάλλου

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη για την τελική «επίθεση» προς την Παρί, για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ ώστε να τον κάνει δικό της το φετινό καλοκαίρι

Η Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθειά της για να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλα ετοιμάζει και την τελική της, πρόταση. Όπως σημειώνει σχετικό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας AS, οι Μαδριλένοι δεν έχουν αφήσει την προσπάθεια και αναμένεται λίγο πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να κάνουν την ύστατη προσπάθεια. Είναι, μάλιστα, αισιόδοξοι πως η Παρί θα πει το «ναι» και ο Εμπαπέ θα μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τελική πρόταση της Ρεάλ θα είναι μεταξύ 130 και 170 εκατομμυρίων ευρώ. Θα γίνει πιθανότατα στις 30 Αυγούστου, δηλαδή, στη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων, τότε που η Παρί δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σε επαφή με τον Εμπαπέ και την οικογένειά του, οι άνθρωποι της «βασίλισσας» τους έχουν συστήσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να αποφεύγουν τις δηλώσεις για να μην… προκαλούν, ενώ ο ίδιος ο παίκτης φυσικά έχει πάντα στο μυαλό του ότι θέλει να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ το συντομότερο.

Πιθανόν να μην μετακομίσει στην Ρεάλ

Παρότι ο Γάλλος επιθετικός ήταν και συνεχίζει να είναι, ο Νο.1 στόχος της Βασίλισσας, φαίνεται πως ούτε φέτος δεν θα μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα, καθώς οι άνθρωποι της Ρεάλ θεωρούν πως η μεταγραφή είναι… Mission impossible.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα και συγκεκριμένα την «Tiempo de Juego», στο στρατόπεδο της Ρεάλ πιστεύουν πως η Παρί δεν πρόκειται να αφήσει τον 23χρονο να αποχωρήσει φέτος, κάτι που αναγκάζει τους «μερένγκες» να αφήσουν οριστικά την υπόθεση, τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις