Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανήλικες Πρέβεζα – μηχανάκια: Έκαναν βόλτες με κλεμμένα μοτοποδήλατα
ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικες Πρέβεζα – μηχανάκια: Έκαναν βόλτες με κλεμμένα μοτοποδήλατα

Ανήλικες Πρέβεζα - μηχανάκια: Πώς εντοπίστηκαν από την αστυνομία

Στη σύλληψη δύο ανήλικων κοριτσιών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Πρέβεζας για κλοπή και χρήση μοτοποδηλάτων. Οι δύο ανήλικες Ελληνίδες τα ξημερώματα του Σαββάτου έκλεψαν ένα μοτοποδήλατο, το οποίο ήταν σταθμευμένο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχαν κλέψει άλλο ένα και την Τετάρτη.

Παρόλα αυτά, η έρευνα από αστυνομικούς της Ασφάλειας τους έφεραν στα ίχνη των δυο νεαρών, οι οποίες εντοπίστηκαν να κινούνται με τα κλεμμένα δίκυκλα το απόγευμα της Παρασκευής με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψή τους. Οι δυο κοπέλες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας που τους άσκησε δίωξη για κλοπές τροχοφόρων, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τον “έπιασαν” με κλεμμένο φορτηγό και πινακίδες

Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε ένα Ι.Χ. φορτηγάκι το οποίο εντόπισαν σε οικισμό της Κομοτηνής τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, αποκάλυψε ότι είχε κλαπεί από την Ξάνθη την περασμένη Τρίτη και οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε είχαν κλαπεί από άλλο όχημα την Τετάρτη στην Κομοτηνή! Ο οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις