Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 21χρονος Σέρρες: Απειλούσε την κοπέλα του θύματος με ημίγυμνες φωτογραφίες
ΕΛΛΑΔΑ

21χρονος Σέρρες: Απειλούσε την κοπέλα του θύματος με ημίγυμνες φωτογραφίες

21χρονος Σέρρες: Όσα είπε η κοπέλα του 20χρονου στις Αρχές

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε η κοπέλα του 20χρονου θύματος στις Σέρρες, για τον 21χρονο δράστη της δολοφονίας. Η κοπέλα μιλώντας στις Αρχές αποκάλυψε ότι δεχόταν απειλές από τον 21χρονο δράστη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η κοπέλα είπε ότι την απειλούσε συνεχώς και της έλεγε πως θα κάνει κακό σε εκείνη και τη μικρότερη αδερφή της.

«Έλεγε ότι αν με βρει θα με σκοτώσει και εξαπέλυε κι άλλες τέτοιες απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα» και πρόσθεσε «βρεθήκαμε ύστερα από έντονη ψυχολογική πίεση που άσκησε σε μένα καθώς μου έστειλε κάτι φωτογραφίες μου που ήμουν ημίγυμνη λέγοντάς μου ότι εάν δεν τον συναντήσω θα τις αναρτούσε δημόσια στο Facebook».

Θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος δράστης που σκότωσε τον φίλο του στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών. έπειτα από ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.  Ο δράστης θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων. Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον φερόμενο ως δράστη να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε, όπως αναφέρει το infonews24.gr. «Το παιδί μου ρε» ήταν η φράση που ξεστόμιζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις