Άγριες Μέλισσες spoiler – Νικηφόρος: Αφήνει τα βιβλία και ανοίγει μαγαζί

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler – Νικηφόρος: Αφήνει τα βιβλία και ανοίγει μαγαζί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Άγριες Μέλισσες spoiler - Νικηφόρος: Τι ετοιμάζει με τον Κωνσταντή

13.08.2021 | 19:39

Τα γυρίσματα της νέας σεζόν των “Άγριων Μελισσών” έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ οι αποκαλύψεις για το μέλλον των ηρώων του Διαφανίου έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Την ανατροπή μεταξύ άλλων θα κάνει και ο Νικηφόρος, ο οποίος μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία του αδερφού του Σέργιου, ο οποίος σκοτώθηκε από τις αδερφές Σταμίρη, κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη σχέση του με την άλλοτε αγαπημένη του Ασημίνα. Ο Νικηφόρος αγαπούσε τα βιβλία και προσπάθησε να γράψει και ένα δικό του. Μετά από αυτό, ανέκαβε επικεφαλής στις δουλειές του πατέρα του. Παρόλα αυτά, δεν κατόρθωσε να διαπρέψει σε τίποτα από τα δύο.

Στη νέα σεζόν ο Νικηφόρος κάνει την ανατροπή. Για αρχή τα “βρίσκει” με τον αδερφό του Κωνσταντή, με τον οποίο ερχόνταν συνέχεια σε ρήξη. Στη συνέχεια, τα δύο αγαπημένα πλέον αδέλφια θα κάνουν ένα νέο επιχειρηματικό βήμα μαζί. Αφού αποποιηθούν κάθε περιουσιακό στοιχείο των γονιών τους θα προσπαθήσουν να χτίσουν μόνοι τους το μέλλον τους. Θα τους δούμε να μετακομίζουν μόνιμα στη Λάρισα όπου και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν ένα κέντρο διασκέδασης. Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί. Μια μπουάτ, στην οποία εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα όμορφο μέλλον.


Η Χούντα αλλάζει τα πάντα

Στη Λάρισα, βέβαια, θα δούμε να μένουν και ο Δούκας με την Μυρσίνη. Όσες προσπάθειες, όμως, και να κάνουν προκειμένου να ανακτήσουν τις σχέσεις με τα παιδιά τους δεν θα τα καταφέρουν. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δεν μπορούν να συγχωρέσουν τις εγκληματικές τους πράξεις. Ωστόσο, το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις «Άγριες Μέλισσες» ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόμη μια φορά. Κωνσταντής και Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που κινδυνεύουν από τη χούντα αλλά παράλληλα να κρατήσουν υγιή και δυνατή την επιχείρηση τους.

Exit mobile version