Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κάμελ Βόλος – φυλακή: Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό ο 38χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Κάμελ Βόλος – φυλακή: Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό ο 38χρονος

Κάμελ Βόλος - φυλακή: Γνωστός για τις επιθέσεις του σε γυναίκες

Την προφυλάκισή του 38χρονου ταραξία του Βόλου, γνωστού και ως “Κάμελ”, αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας. Στις 3 Αυγούστου, ο δράστης εισέβαλε σε φαρμακείο ενώ η υπάλληλος επρόκειτο να φύγει. Αφού αντιλήφθηκε, ότι εκείνη αιφνιδιάστηκε, την απείλησε ότι θα την περιλούσει με βενζίνη και απαίτησε να του δώσει ναρκωτικά χάπια. Σε χρονο μηδέν, η αναστατωμένη υπάλληλος τον είδε να αποχωρεί από το φαρμακείο με 10 ναρκωτικά δισκία.

Η ίδια την επόμενη ημέρα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, αναφέροντας αναλυτικά το περιστατικό. Ο 38χρονος εντοπίστηκε από τις αστυνομικούς και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Κάμελ» φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του. «Εγώ φταίω για όλα. Εγώ φταίω», φέρεται να είπε σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Θα υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Για να δικαιολογηθεί για τη συμπεριφορά του, είπε ότι χρειαζόταν τα χάπια που πήρε από το φαρμακείο, καθώς υποστήριξε ότι ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Δεν είχε επάνω του όμως, κάποια ιατρική γνωμάτευση ή συνταγή. Ετσι, δεν έπεισε με την απολογία του. Μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης ζήτησε, μέσω του δικηγόρου του, να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημά του έγινε αποδεκτό και θα υποβληθεί στην ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στις φυλακές Κορυδαλλού. Επισημαίνεται ότι εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία.

Το taxydromos.gr, υπενθυμίζει ότι ο 38χρονος είχε φυλακιστεί στις 8 Ιουνίου μετά από επίθεση σε κοινωνική λειτουργό στη Νέα Ιωνία. Είχε κριθεί ένοχος από το Αυτόφωρο για απειλή και εναντίον του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 60 ημερών. Κυκλοφορούσε και πάλι ελεύθερος εδώ και μόλις μερικές μέρες, μετά την εκτέλεση των δύο τρίτων της ποινής. Όμως, μέσα σε τόσο λίγες μέρες υποτροπίασε και προέβη σε νέες παράνομες πράξεις, με αποτέλεσμα να οδηγείται και πάλι στη φυλακή.

Δείτε βίντεο από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για τον 38χρονο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις