Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

01

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Χατζής Εύβοια: Κάηκε το σπίτι του στο Καστρί
LIFESTYLE

Κώστας Χατζής Εύβοια: Κάηκε το σπίτι του στο Καστρί

Κώστας Χατζής Εύβοια: Οι εικόνες από τα συντρίμμια του σπιτιού του σοκάρουν

Με εικόνες πρωτοφανούς καταστροφής έρχονται αντιμέπτωποι οι κάτοικοι στη βόρεια Εύβοια, αφού η πύρινη κόλαση θέρισε στο πέρασμά της περιουσίες, ζώα και δάση. Ανάμεσα σε εκείνους που αντικρίζουν κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη, είναι και ο τραγουσιτής Κώστας Χατζής. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Alpha Παντού» στην περιοχή Καστρί Ευβοίας πολλοί ιδιοκτήτες είδαν τα σπίτια τους να καίγονται και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το ησυχαστήριο του γνωστού τραγουδιστή.

Σήμερα όπως και χτες είναι μια δύσκολη ημέρα καθώς στάχτες βρίσκονται παντού. «Αυτό γίνεται από χθες Κυριακή. Δεν μπορεί κάποιος να καθίσει εδώ, να φάει κάτι. Πέφτουν στάχτες παντού. Στα καθίσματα, στα τραπέζια. Οι επιχειρήσεις έχουν πληγεί, τα ενοικιαζόμενα έχουν αδειάσει και πάνω στα αυτοκίνητα υπάρχουν παντού στάχτες» τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha.

Παράλληλα στο «Alpha Παντού» προβλήθηκαν μαύρες εικόνες από το σπίτι του Κώστα Χατζή. «Το σπίτι του Κώστα Χατζή βρίσκεται επάνω σε έναν λόφο, μέσα σε πεύκα, γύρω βρίσκονται οι ελαιώνες του και έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Δεν έχει απομείνει τίποτα. Έχει πέσει η σκεπή, έχουν καεί όσα αντικείμενα και έπιπλα υπήρχαν μες στο σπίτι, έχουν λιώσει τα παράθυρα. Δεν έχει απομείνει απολύτως τίποτα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του Alpha.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις