Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία Μίχαλου: Τελευταίο αντίο στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Μίχαλου: Τελευταίο αντίο στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ

Κηδεία Μίχαλου: Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου πραγματοποιείται στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα φίλοι συγγενείς στον  πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο  ο οποίος πέθανε την περασμένη Παρασκευή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του που ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών της Βορειοανατολικής Αττικής. Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου ΙΒΑΝ GR3702601780000870100872073 (Eurobank) και στο Χαμόγελο του Παιδιού IBAN GR3301722330005233003309251 (Τράπεζα Πειραιώς).

Ο ΣΕΛΠΕ αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μίχαλο: Ξεχωριστός, ευγενής, σπουδαίος -Θα τον θυμόμαστε για πάντα

Τη θλίψη του για τον απρόσμενο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου εξέφρασε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).Στην ανακοίνωση του ΣΕΛΠΕ επισημαίνεται:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απροσδόκητη απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Διακρινόταν για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσήλωσης που τον χαρακτήριζε στα διάφορα αξιώματα που υπηρέτησε. Η βαθιά γνώση της επιχειρηματικότητας, οι δεξιότητες που διέθετε και το πνεύμα διορατικότητας τον καθιστούσαν ξεχωριστό. Πάνω από όλα όμως υπήρξε ένας ευγενής, σπουδαίος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ειλικρινή Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΕΒΕΠ για Μίχαλο – Τριήμερο πένθος και αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών σήμερα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Π. εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους την βαθύτατη λύπη τους «για την αιφνίδια απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου για την επιχειρηματικότητα του τόπου, του Προέδρου του Ε.Β.Ε.Α. και της Κ.Ε.Ε.Ε., Κωνσταντίνου Μίχαλου. Η ανεκτίμητη προσφορά και αφοσίωσή του θα μείνει ανεξίτηλη στην επιμελητηριακή κοινότητα εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ το κενό που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Η Επιμελητηριακή οικογένεια του τόπου μένει πολύ φτωχότερη και πενθεί τον εμβληματικό Πρόεδρό της, που έγραψε την δική του ιστορία στον θεσμό. Σε έκτακτη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, η Διοικητική Επιτροπή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς για τον αδόκητο θάνατο του εξέχοντος στελέχους της Επιμελητηριακής Κοινότητας και Προέδρου του Ε.Β.Ε.Α. και της Κ.Ε.Ε.Ε., αποφάσισε ομοφώνως την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής στον άνθρωπο, οικογενειάρχη και επιχειρηματία, Κωνσταντίνο Μίχαλο

– για την πολυετή προσφορά του στον Επιμελητηριακό θεσμό,

– την  προάσπιση των συμφερόντων του ελληνικού επιχειρείν,

– την πολύχρονη και πετυχημένη θητεία του στο Ε.Β.Ε.Α. και την Κ.Ε.Ε.Ε

Αποφασίζει:

• Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος και να ανασταλεί η λειτουργία των υπηρεσιών του Ε.Β.Ε.Π. την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021.

• Να κυματίζει μεσίστια η σημαία του Μεγάρου του Ε.Β.Ε.Π. επί τριήμερο.

• Να εκπροσωπηθεί το Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Π. από τον Πρόεδρο στην εξόδιο ακολουθία.

• Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκ μέρους των μελών του Ε.Β.Ε.Π.

• Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη Κιβωτό του Κόσμου και το Πυροσβεστικό Σώμα.

• Το ψήφισμα να δημοσιευθεί και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Β.Ε.Π.

• Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η ΕΣΕΕ αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μίχαλο -Δίνει 10.000 ευρώ στους πυρόπληκτους, στη μνήμη του

Ψήφισμα για τον απρόσμενο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου εξέδωσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους για την αιφνίδια απώλεια του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας (ΕΒΕΑ) και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), Κωνσταντίνου Μίχαλου -η κηδεία του θα γίνει αύριο, Δευτέρα, του οποίου η προσφορά και αφοσίωση θα μείνουν ανεξίτηλες στον επιχειρηματικό κόσμο και στον επιμελητηριακό θεσμό εντός και εκτός Ελλάδος. Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το Δ.Σ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας συνήλθε εκτάκτως σήμερα, Κυριακή 8 Αυγούστου 2021, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του κ. Γ. Καρανίκα, ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου και αφού άκουσε τον Πρόεδρο του που εξήρε τη ζωή, το έργο και τη συνεργασία του εκλιπόντος με την ΕΣΕΕ αποφάσισε ομόφωνα:

-Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του, στην οικογένεια του μεταστάντος καθώς και στα Διοικητικά Συμβούλια της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ,

-Να παραστεί ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕ στην εξόδιο ακολουθία,

-Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του,

-Να καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ, στην μνήμη του, για τη στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στο λογαριασμό του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που έχει ανοιχθεί για το σκοπό αυτό.

-Να δημοσιευθεί το ψήφισμα του ΔΣ και να αναρτηθεί στις Ιστοσελίδες της ΕΣΕΕ και των φορέων της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις