Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φωτιά Εύβοια: Αυτοψία του Αλέξη Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτιά Εύβοια: Αυτοψία του Αλέξη Τσίπρα

Φωτιά Εύβοια: Τις πληγείσες περιοχές από την πυρκαγιά στην Εύβοια επισκέπτεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται στις πληγείσες περιοχές στην Εύβοια όπου ενημερώνεται για την κατάσταση με τη μεγάλη πυρκαγιά. Ο κ. Τσίπρας έφτασε ήδη στη Λίμνη Ευβοίας, όπου είχε συνάντηση και ενημερώθηκε για τη δραματική κατάσταση στην περιοχή από στελέχη του Λιμενικού και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Φτάνοντας στην Αιδηψό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκε από τον Λιμενάρχη για τις προσπάθειες που κατέβαλε χθες για να μεταφέρει κατοίκους και παραθεριστές από τις Ροβιές.

Όπως είπε ο Λιμενάρχης, χρησιμοποιήθηκαν υπηρεσιακά σκάφη και άλλα μικρά σκάφη που υπήρχαν στην περιοχή για να απεγκλωβιστεί ο κόσμος, καθώς η φωτιά έφτασε στη θάλασσα. «Πήραμε 79 ενήλικες και έξι παιδάκια», ανέφερε. «Το σημαντικό είναι ότι φροντίσατε να είστε εκεί. Σας ευχαριστούμε», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Από την Αιδηψό αναχώρησε για τη Λίμνη όπου επρόκειτο να έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις πηγείσες περιοχές. Τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις