Τεντόγλου δηλώσεις: Έφτασε στην Ελλάδα- Η συνέντευξη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεντόγλου δηλώσεις: Έφτασε στην Ελλάδα- Η συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αναστασία Αρτεμιάδη

Τεντόγλου δηλώσεις: Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους

05.08.2021 | 09:10

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος του έφτασε τα ξημερώματα στην Αθήνα ο Μϊλτος Τεντόγλου, ο οποίος μιλώντας για το τι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος στην κορυφή, είπε «ταλέντο, επιμονή, θυσίες και αφοσίωση».

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Μίλτο Τεντόγλου από το Τόκιο, μέσω Βιέννης, αφίχθη στο αεροδρόμιο της ελληνικής πρωτεύουσας, ενώ τον Ολυμπιονίκη του άλματος εις μήκος, υποδέχθηκαν ο ΓΓ Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Οι πρώτες δηλώσεις από το αεροδρόμιο

Ο 23χρονος αθλητής από τα Γρεβενά, παρόλο που ήταν ταλαιπωρημένος από το ταξίδι (Τόκιο-Βιέννη-Αθήνα) ήταν απολαυστικός στη συνέντευξή τύπου που παραχώρησε κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατά την άφιξή του μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέρθηκε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στο γεγονός ότι κατάφερε να γίνει viral, ενώ υποσχέθηκε να μπει στο Παρίσι ξανά με anime.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Μίλτος Τεντόγλου, μεταξύ άλλων, είπε: «Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ να με υποδεχθείτε. Είμαι κουρασμένος από το ταξίδι. Ήταν λίγο περίεργα φέτος λόγω covid και το ταξίδι και η διαμονή. Έχω πάει σε αρκετούς αγώνες και ήξερα πώς να κινηθώ. Το διαχειρίστηκα πολύ καλά. Ήμουν ήρεμος και ακολούθησα το πλάνο. Το πρότυπο μου είναι ο Ιβαν Πεντρόσο, άλτης μήκους από την Κούβα.

 

Exit mobile version