Αθήνα

°C

Παρασκευή

17

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Περιφέρεια Αττικής: Διευκολύνσεις για τους υποψήφιους οδηγούς
ΕΛΛΑΔΑ

Περιφέρεια Αττικής: Διευκολύνσεις για τους υποψήφιους οδηγούς

Περιφέρεια Αττικής: Διακόπτονται οι θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών και οδηγών από τις 13/08/2021 έως και τις 20/08/2021.

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, παρέχεται η δυνατότητα σε όσους υποψηφίους οδηγούς δεν προσέλθουν στις προγραμματισμένες πρακτικές εξετάσεις, λόγω του παρατεταμένου κύματος υψηλών θερμοκρασιών  στην Αττική, να επαναπρογραμματίσουν την εξέτασή τους σε νέα ημερομηνία. Ειδικότερα, με τη σχετική απόφαση που υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Β. Γιαννακόπουλος, η μη προσέλευση των υποψήφιων στις προγραμματισμένες πρακτικές εξετάσεις έως και τις 4 Αυγούστου 2021 θα θεωρείται δικαιολογημένη δίχως να επιβάλλονται οι οριζόμενες, εκ του νόμου, κυρώσεις.

Ταυτόχρονα, με άλλες αποφάσεις του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών διακόπτονται οι θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών και οδηγών από τις 13/08/2021 έως και τις 20/08/2021. Tέλος επισημαίνεται ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για το σύνολο των διαθέσιμων κλιματιζόμενων χώρων της Αττικής επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της Περιφέρειας στην ακόλουθη διεύθυνση:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=5006&Itemid=323

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις