Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου Ιταλία: Διακοπές στο μαγευτικό Capri
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου Ιταλία: Διακοπές στο μαγευτικό Capri

Κατερίνα Καινούργιου Ιταλία: Διακοπές στο Κάπρι της Ιταλίας κάνουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Στην Ιταλία απολαμβάνουν τον έρωτά τους, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Αμέσως μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων αλλά και της συνεργασίας της με το Open Tv, η αγαπημένη παρουσιάστρια μάζεψε βαλίτσες και έφυγε για ένα ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της. Πρώτος προορισμός του ζευγαριού ήταν το μαγευτικό Capri ενώ τις τελευταίες ημέρες οι δυο τους βρίσκονται στο Positano της Ιταλίας.

Ως λάτρεις του καλού φαγητού, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης καθημερινά τρώνε στα πιο ωραία εστιατόρια, δοκιμάζουν λαχταριστές γεύσεις και πίνουν καλό κρασί. Βέβαια, η παρουσιάστρια είχε και ένα παράπονο από τον σύντροφό της, ο οποίος φαίνεται να γκρινιάζει και να μη τη βγάζει όσες φωτογραφίες θα ήθελε εκείνη. Όμως, στο τέλος της κάνει το χατίρι και η Κατερίνα δημοσιεύει τις καλύτερες προσπάθειες του Φίλιππου στα social media.

Το γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο

Αργότερα, τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δημοσίευσαν στιγμιότυπα από το πολυτελές γεύμα που απόλαυσαν στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο του ξενοδοχείου, το L’Olivo Restaurant με Executive Chef τον Andrea Migliaccio. Σε αυτό το εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα, το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο. Το μενού του εστιατορίου είναι εμπνευσμένο από τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις της Μεσογείου με νόστιμα και ιδιαίτερα πιάτα.

Το L’Olivo Restaurant είναι ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της περιοχής.

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους στην Ιταλία:
καπρι καπρι
Capri Palace
Capri Palace
καπρι καπρι καπρι Capri Palace Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Πολυτελείς διακοπές στο Κάπρι - Το χλιδάτο ξενοδοχείο και το εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin
Οι σπόντες του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Ήταν πριν μερικές ημέρες όταν η Καινούργιου έκανε ένα story στο οποίο έλεγε: «Παιδιά, σοβαρά τώρα. Μόνο εμένα ο σύντροφος βαριέται απίστευτα να με βγάζει φωτό; Ή συμβαίνει και σε εσάς;» και έκανε ταγκ τον σύντροφό της. Στη συνέχεια, έκανε μία ανάρτηση, λέγοντας «Τελικά …κάτι έκανε (αν κ μου έκοψε τις τέλειες εσπαντρίγιες μου)».

Ο επιχειρηματίας όμως δεν το άφησε να πέσει κάτω. Σε μία από τις εξόδους τους, το ζευγάρι κάθισε για φαγητό και τότε κράτησε στα χέρια του ένα μπουκάλι κρασί, με την Κατερίνα Καινούριου να φαίνεται σε μία κατάσταση δυσφορίας στο φόντο. Τη φωτογραφία συνόδευσε με ένα δίλημμα που ρωτούσε το κοινό τι θα διάλεγε αν μπορούσε να κάνει μόνο μία επιλογή: έρωτα ή ποτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις