Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ντούσκος χρυσό Τόκιο: Συγχαρητήρια από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντούσκος χρυσό Τόκιο: Συγχαρητήρια από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ντούσκος χρυσό Τόκιο: Με μία απίστευτη κούρσα, ο τεράστιος Στέφανος Ντούσκος μας γέμισε υπερηφάνεια

Τα εύσημα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έδωσε στον Στέφανο Ντούσκο η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Στέφανο Ντούσκο, που με μια καταπληκτική εμφάνιση χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία, κάνοντας παράλληλα και Ολυμπιακό ρεκόρ!», αναφέρει σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

H ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

https://twitter.com/PresidencyGR/status/1420997133608660994?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1420997133608660994%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FPresidencyGR2Fstatus2F1420997133608660994provider%3Dtwitter

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο και απο την Φώφη Γεννηματά.

«Πρώτο χρυσό μετάλλιο, Ολυμπιακό ρεκόρ, πολύ μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία.

Συγχαρητήρια Στέφανε Ντούσκο, έκανες όλη την Ελλάδα περήφανη!» εγραψε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του στον Στέφανο Ντούσκο, τον χρυσό ολυμπιονίκη του απλού σκιφ της κωπηλασίας στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, «που μας έκανε να νιώσουμε υπερηφάνεια, σε μια στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη», εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter: «Χρυσός ολυμπιονίκης και ρεκόρ αγώνων ο Στέφανος Ντούσκος. Μας έκανε να νιώσουμε υπερηφάνεια, σε μία στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη. Συγχαρητήρια Στέφανε. Σε ευχαριστούμε».

Κουτσούμπας: Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο και όλους τους αθλητές της κωπηλασίας

«Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο» από τον Δημήτρη Κουτσούμπα. «Συγχαρητήρια, επίσης, και σε όλους τους αθλητές της κωπηλασίας που ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους, καθώς και στους προπονητές και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που τους στήριξαν», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναδεικνύεται η προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών, που προετοιμάζονται και πολλές φορές αγωνίζονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μεγάλες δυσκολίες, γεγονός που κάνει την επιτυχία τους ακόμη μεγαλύτερη», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας, αναφορικά με το χρυσό μετάλλιο του Στέφανου Ντούσκα στο Τόκιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις