Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακοί Αγώνες – τένις: Πρόκριση για Τσιτσιπάς και Σάκκαρη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες – τένις: Πρόκριση για Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ολυμπιακοί Αγώνες – τένις: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη επικράτησαν με 2-0 σετ των Καναδών Νταμπρόφσκι και Αλιάσιμ.

Οι Σάκκαρη/Τσιτσιπάς επικράτησαν με 20- σετ (6-3, 6-40 των Καναδών Νταμπρόφσκι/Αλιάσιμ και προκρίθηκαν στους «8» στο μικτό διπλό, εκεί όπου θα παίξουν με τους Αυστραλούς Μπάρτι/Πιρς. Καθοριστικά για τη νίκη ήταν τα σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά, ενώ η ελληνική ομάδα είχε 2 μπρέικ με τους Καναδούς να μην καταφέρνουν να «σπάσουν» το σερβίς της. Η Ελλάδα είχε 2/6 μπρέικ πόιντ έναντι 0/4 του Καναδά ενώ τα αβίαστα ήταν 14-14.

Στο 1ο σετ η Ελλάδα θα προηγηθεί με 2-1 και θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ. Οι Καναδοί θα το σβήσουν για να ισοφαρίσουν σε 2-2. Οι Σάκκαρη/Τσιτσιπάς θα σβήσουν 2 μπρέικ πόιντ και θα προηγηθούν με 4-3. Με μπρέικ η Ελλάδα πάει στο 5-3 και θα κλείσει το σετ στο 6-3. Η Ελλάδα αρχίζει με μπρέικ στο 2ο σετ (1-0) και θα υπερασπιστεί το μπρέικ με το σερβίς του Τσιτσιπά για το 2-0!Ο Καναδάς με τον Αλσιαίμ μειώνει σε 2-1 αλλά η Σάκκαρη με τα σερβίς της στέλνει την Ελλάδα στο 3-1. Οι Έλληνες θα φτάσουν στο 4-2 και οι Καναδοί έχουν διπλό μπρέικ πόιντ. Ο Τσιτσιπάς με “μαγικά” σερβίς θα το σβήσει και θα πάει στο 4-2! Η Ελλάδα με τα σερβίς της Σάκκαρη θα προηγηθεί με 5-3 και το σετ θα κλείσει στο 6-4.

Αποκλεισμός κατά μόνας

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκαν στη φάση των «16» του Ολυμπιακού τουρνουά τένις. O μεν Τσιτσιπάς, επηρεασμένος από έναν τραυματισμό στο τέλος του δεύτερου σετ, ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Γάλλου Ουμπέρ, ενώ η Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Ουκρανή Σβιτολίνα, επίσης με ήττα 2-1 σετ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις