Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δανάη Μπάρκα – Πάνος Αδαμόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους
LIFESTYLE

Δανάη Μπάρκα – Πάνος Αδαμόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους

Δανάη Μπάρκα - Πάνος Αδαμόπουλος: Η παρουσιάστρια του Mega αποφάσισε να κάνει Q&A στο Instagram.

Φέτος ήταν μια αρκετά μεταβατική περίοδο για την Δανάη Μπάρκα, καθώς αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο μετά από 8 χρόνια σχέσης, παρά την πρόσφατη επανασύνδεσή τους. Η παρουσιάστρια του Mega, η οποία συνεχίζει με το Πάμε Δανάη και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, βρίσκεται πίσω στην Αθήνα για λίγες ημέρες και αποφάσισε να κάνει Q&A στο Instagram. Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το γεγονός ότι μένει μόνη της, αποκαλύπτοντας πως μετακόμισε στο Χαλάνδρι για να συγκατοικήσει με τον Πάνο, ωστόσο της άρεσε τόσο πολύ που μετά τον χωρισμό τους πήρε δικό της σπίτι.

«Μένω μόνη μου 4 μήνες. Έμενα Χαλάνδρι με τον Πάνο (ερωτική μετανάστης) και όταν χωρίσαμε επειδή το είχα ήδη αγαπήσει το μέρος μετά από 4 χρόνια, βρήκα το σπίτι μου εδώ. Είναι ήσυχο, έχει ωραία μαγαζιά, είναι κοντά στο κέντρο σχετικά, έχει πράσινο και ωραία ενέργεια», τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Μάλιστα, σε μια από τις επόμενες απαντήσεις, η Δανάη Μπάρκα έδειξε πως σήμερα έκανε βίντεο κλήση με τον πρώην σύντροφό της, αποκαλύπτοντας πως 4 μήνες μετά τη λήξη της σχέσης τους, κρατούν ακόμη επαφές!

«Όταν με έναν άνθρωπο έχεις μεγαλώσει μαζί, έχετε ζήσει στο ίδιο σπίτι 8 χρόνια και έχετε κάνει τα πάντα μαζί δεν μπορείς να μην τον έχεις στη ζωή σου. Ο κάθε άνθρωπος διαφέρει φυσικά. Εμείς όμως έχουμε αυτή την ανάγκη. Να αγαπιόμαστε, να έχουμε επικοινωνία, να βλέπουμε τα σκυλάκια μας φυσικά συχνά και να είμαστε οκ, θέτοντας όρια σαφώς» αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα για τη σχέση της με τον Πάνο Αδαμόπουλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις