Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Φυλής: Ο Χρήστος Παππούς στο Attica TV
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Φυλής: Ο Χρήστος Παππούς στο Attica TV

Δήμος Φυλής: Η πανδημία, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα μεγάλα έργα του που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο «Δημοσκοπήσεις» της τηλεόρασης του Attica TV ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς την Παρασκευή 23 Ιουλίου, έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής Γιώργου Λαιμού ο Χρήστος Παππούς αναφέρθηκε στις εξελίξεις για την πανδημία και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και για τα μεγάλα έργα του Δήμου Φυλής που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Γιώργος Λαιμός μάλιστα ακούγοντας τα έργα αλλά και τους στόχους του Χρήστου Παππούς σχολίασε, πως η συνέντευξη με τον Δήμαρχο Φυλής ήταν η καλύτερη επιλογή, για το φινάλε της φετινής σαιζόν.

Λίγα λόγια για την ταυτότητα της εκπομπής

Οι «Δημοσκοπήσεις» είναι η η τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται στο μεγαλύτερο μέρος της με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Γιώργος Λαιμός και η δημοσιογραφική ομάδα του Attica Tv, σας μεταφέρουν τον παλμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αναλύουν θέματα της επικαιρότητας, κοινωνικά, οικονομικά αλλά και ο, τι επηρεάζει την καθημερινότητα του πολίτη. «Δημοσκοπήσεις» η νέα εκπομπή στην οποία η αυτοδιοίκηση και ο πολίτης είναι πρωταγωνιστές!

Δείτε όλη τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις