Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τζωρτζίνα Rodriguez Instagram: Η σύντροφος του Ρονάλντο προκαλεί το… χάος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζωρτζίνα Rodriguez Instagram: Η σύντροφος του Ρονάλντο προκαλεί το… χάος

Τζωρτζίνα Rodriguez Instagram: To διάσημο μοντέλο δημοσιεύει στο Instagram άλλη μια «καυτή» φωτογραφία

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ανέβασε για άλλη μία φορά την θερμοκρασία στο Instagram με τη νέα σέξι φωτογραφία της. Εκείνη και ο διάσημος σύντροφός της και αστέρας της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ισπανία και συχνά αναρτούν στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους στα social media.

Η 27χρονη όμως, αυτή την φορά ξεπέρασε κάθε όριο του sexiness. Στη νέα της φωτογραφία ποζάρει εντελώς γυμνή πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος, αφήνοντας άναυδους τους θαυμαστές της. Η φωτογραφία της μέσα σε 2 ημέρες συγκέντρωσε 2.000.000 likes και σίγουρα είναι μία από τις πιο «καυτές» εμφανίσεις, που έχει κάνει στο Instagram.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και έχουν μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά: Τον 9χρονο Κριστιάνο Τζούνιορ, τα δύο ετών δίδυμα Ματέο και Έβα Μαρία και την 18 μηνών Αλάνα, που είναι και η βιολογική κόρη τους, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά τα απέκτησε ο Ρονάλντο με παρένθετες μητέρες. Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν σε κατάστημα της Gucci, όπου η Τζορτζίνα Ροντρίγκες εργαζόταν ως πωλήτρια και λίγες μέρες μετά ξανασυναντήθηκαν σε μία εκδήλωση του οίκου μόδας.

«Μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, έξω από το εργασιακό περιβάλλον μου. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δυο» έχει εξομολογηθεί για την γνωριμία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις