Άγριες Μέλισσες spoiler – Δούκας: Αλλιώτικος στην τρίτη σεζόν

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler – Δούκας: Αλλιώτικος στην τρίτη σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Άγριες Μέλισσες spoiler - Δούκας: Ο άρχοντας του κάμπου αποτελεί εικόνα του παρελθόντος

19.07.2021 | 20:04

Μπορεί να έχει τον πιο ρόλο του πιο αδίστακτου και αμετανόητου κάτοικου του Διαφανίου στις “Άγριες Μέλισσες“, ωστόσο ο Δούκας Σεβαστός έχει δείξει ότι διαθέτει κάποιους ηθικούς φραγμούς. Στο ζήτημα των βιασμών ήταν κάθετος και μάλιστα πήρε αιματοβαμμένη εκδίκηση για όσα έκανε ο Θέμελης στην αδερφή του Ανέτ, ενώ έδειξε συμπόνια ακόμη και στη μεγαλύτερο εχθρό του, την Ελένη ξεκαθαρίζωντάς της πως ό, τι και να συμβαίνει μεταξύ τους, ο ίδιος καταδικάζει το Βόσκαρη για τις πράξεις του. Οι προσπάθειες της Αν’ετ να τον αλλάξει και να τον βάλει στον “ίσιο δρόμο” ήταν πολλές. Ακόμη και την τελευταία στιγμή, όσο ξεψυχούσε του ψιθύρισε: “Ίσως αυτό να σε σταματήσει. Αλλιώς τίποτα, αδελφέ μου», σκέφτεται και ξανασκέφτεται.”

Αυτές οι λέξεις θα τον στοιχειώσουν στον τρίτο κύκλο, όπου εμφανίζεται τελείως διαφορετικός από την εικόνα με την οποία τον ξέρει το κοινό. Νιώθει ότι η ζωή του είναι μια κόλαση και αντιλαμβάνεται ότι είναι υπεύθυνος για πολλάδεινά. Δεν αντέχει να δολοπλοκεί τα ίδια του τα αδέρφια και τώρα που αυτά έφυγαν από τη ζωή οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Τα παιδιά και το μοναδικό του εγγόνι είναι απομακρυσμένα από αυτόν και τη Μυρσίνη. Στο χωριό δεν τον θέλει κανείς και βιώνει τον πόνο και τη μοναξιά του. χάνοντας την δύναμη να κάνει το παραμικρό.

Θέλει να τα ξαναβρεί με τα παιδιά του

Για μια ακόμα φορά η Μυρσίνη θα αποδειχτεί ο στυλοβάτης του: «Τι θα κάνεις; Αυτοκτονείς σιγά-σιγά, δεν το καταλαβαίνεις;», θα του πει σύμφωνα με το gossip-tv.gr και θα του υποσχεθεί όπως και παλιά. όπως πάντα, ότι όλο θα φτιάξουν, ότι θα ξαναπάρει τα ηνία στο σπίτι του. στην οικογένεια του, στις επιχειρήσει του. Ότι θα γίνει και πάλι ο Δούκας Σεβαστός που όλοι θα τον σέβονται και όχι μόνο αυτό. Η Μυρσίνη θα του τονίζει ότι πλέον είναι ο μοναδικός Σεβαστός που έχει απομείνει και θα πρέπει να κρατηθεί ψηλά, όπως απαιτεί η ιστορία της οικογένειάς του και το βαρύ του όνομα. Τον Δούκα, παρ’ όλα αυτά. δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει η γνώμη της Μυρσίνης τόσο, όσο η προοπτική να τα ξαναβρεί με τα παιδιά του.

Την Πηνελόπη την έχασε, καθώς από το Παρίσι δεν έχει τη δυνατότητα για καμία επικοινωνία. Η γιοι του όμως είναι εκεί. δίπλα του και δεν είναι δυνατόν να μη μπορεί να τους δει έστω. Η κατάσταση του! βαραίνει, αλλά και η Μυρσίνη δεν το βάζει κάτω, τον πιέζει καθημερινά και μάλιστα του δείχνει και τον δρόμο για να ξαναγίνει ο άρχοντας του θεσσαλικού κάμπου. Και ο δρόμος είναι μόνο ένας, να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, για να ανέβουν ξανά κοινωνικά. Ο Δούκας διχάζεται, δεν είναι ακόμη σίγουρος για το εάν θέλει να γίνει μέρος όλης αυτής της ζοφερής κατάστασης. Όμως η Μυρσίνη επιμένει: «Δεν θα σε αφήσω να αυτοκτονήσεις, ούτε επαγγελματικά, ούτε κοινωνικά», θα του πει και θα αναλάβει δράση, έστω και παρασκηνιακά.

Exit mobile version