Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσαλίκης Ελαφόνησος: Το καρφί για ΣΚΑΪ, Γκουντάρα – Κάκκαβα
LIFESTYLE

Τσαλίκης Ελαφόνησος: Το καρφί για ΣΚΑΪ, Γκουντάρα – Κάκκαβα

Τσαλίκης Ελαφόνησος: Χωρίς να γράψει τα ονόματά τους...

Λίγο έλειψε να συναντηθούν τυχαία ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα στην Ελαφόνησο, μετά τον «πόλεμο» του τραγουδιστή με τον ΣΚΑΪ για το Big Brother. Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε την αποκάλυψη με μια ανάρτηση στο twitter. Χωρίς να γράψει τα ονόματά τους, αλλά χαρακτηρίζοντάς τους «γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι», υπονόησε ότι η παρολίγον συνάντηση μπορεί να μην ήταν και τόσο… τυχαία.

Καταπέλτης ο Τσαλίκης για τον ΣΚΑΙ – “Με κοροϊδέψανε, αισθάνομαι αηδία”

«Τι εκπλήξεις σου ΣΚΑΙ η ζωή! Έμεινα για λίγες ώρες στην Ελαφόνησο και τυχαία (;) έμενε στο επάνω δωμάτιο γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι! Ο σεναριογράφος έχει χιούμορ! Όχι δε συναντηθήκαμε! Δεν έχει τόσο χιούμορ τελικά» γράφει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσαλίκης.

https://twitter.com/Tsalikisgiorgos/status/1416947596107689985?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1416947596107689985%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tlife.gr%2Feidhseis-nea%2Fgiorgos-tsalikis-paraligo-na-synantithei-me-gnosto-eysygkinito-tileoptiko-zeygari-to-karfi-gia-skai-gkountara-kakkava%2F1203673%2F

Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κακκαβά έχουν «πλημμυρίσει» τα προφίλ τους στο Instagram με αναρτήσεις από την Ελαφόνησο.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τρυφερά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα
Έξαλλη η Χριστίνα Παππά: “Πώς θα πληρώσω το προσωπικό; Ντροπή σας!”
Το tweet της Γαρμπή για τη Γαρυφαλλιά είναι η μόνη αλήθεια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις