Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γκερέκου – Βοσκόπουλος: Το πρώτο μήνυμα από την σύζυγο του θρύλου του ελληνικού τραγουδιού
ΕΛΛΑΔΑ

Γκερέκου – Βοσκόπουλος: Το πρώτο μήνυμα από την σύζυγο του θρύλου του ελληνικού τραγουδιού

Γκερέκου - Βοσκόπουλος: Με μία ανάρτηση στο Facebook, η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, απάντησε στα συλλυπητήρια που δέχεται

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή και η σύζυγος του σπουδαίου Ελληνα καλλιτέχνη ευχαρίστησε, μέσω ανάρτησής της, όλους για τη συμπαράσταση και την αγάπη που εξέφρασαν. Με μία ανάρτηση στο Facebook, η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, απάντησε στα συλλυπητήρια που δέχεται από χιλιάδες ανθρώπους, από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου, σήμερα το πρωί. Η σύζυγος του θρύλου του ελληνικού τραγουδιού έγραψε στον λογαριασμό της «Σάς ευχαριστώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο αγαπημένος τραγουδιστής αισθάνθηκε την προηγούμενη Παρασκευή αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνταν από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής του έφυγε από το σπίτι, περιποιημένος και κομψός όπως πάντα και κατευθύνθηκε, με ασθενοφόρο, προς 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου βρίσκονταν οι γιατροί που τον παρακολουθούν. Έγινε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να έχουν μια πλήρη εικόνα της κατάστασή του ενώ παράλληλα έλαβε και την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Ένα αντίτοιχο περιστατικό είχε συμβεί και τον Μάιο, όταν νοσηλεύτηκε και πάλι στο ίδιο νοσοκομείο.

Περίμενε εξιτήριο…

Οι γιατροί, ωστόσο, είχαν ενημερώσει την σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την πολυαγαπημένη τους κόρη Μαρία πως σήμερα, που θα ήταν έτοιμα όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο Τόλης Βοσκόπουλος θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι του. Η καρδιά του όμως τον πρόδωσε. Αυτή η μεγάλη καρδιά που χώρεσε τόσες αγάπες, τόσους έρωτες, τόσες επιτυχίες σταμάτησε να χτυπά για πάντα. Το σοκ για τις δύο γυναίκες της ζωής του ήταν τεράστιο. Είναι συντρετριμμένες και απαρηγόρητες. Ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως τον έχασαν από κοντά τους καθώς τίποτα μέχρι χθες δεν προμήνυε την τραγική αυτή εξέλιξη.

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα γίνει την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Δεδομένου ότι λόγω της πανδημίας δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα, από τις 12 μέχρι τις 3 που θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός του θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νεκροταφείου όπου θα έχουν τη δυνατότητα να του πουν το τελευταίο αντίο οι άνθρωποι του στενού του κύκλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις