Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόνι Μεταξά Αμάν: Ο ξέφρενος χορός με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή
LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά Αμάν: Ο ξέφρενος χορός με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή

Κόνι Μεταξά Αμάν: Η Κόνι Μεταξά την τελευταία δεκαετία έχει μπει για τα καλά στον χώρο της showbiz

Στη Σαντορίνη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, τις τελευταίες ημέρες, ο Λευτέρης Πανταζής και φαίνεται πως περνάει υπέροχα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες και video από τις ξέγνοιαστες στιγμές του. Μαζί του βρίσκεται η κόρη του, Κόνι Μεταξά. Είναι γνωστό άλλωστε, πως μπαμπάς και κόρη έχουν τέλεια σχέση.

Μεταξύ των στιγμιότυπων, που μοιράστηκε η Κόνι Μεταξά μέσω instagram, ξεχώρισε το video από τον ξέφρενο χορό με τον πατέρα της υπό τους ήχους του νέου της τραγουδιού Αμάν.

Καλοπερνάει ο τραγουδιστής!

Ο Λευτέρης Πανταζής δεν παρέλειψε να μας δείξει εικόνες από τις βόλτες του στα γραφικά σοκάκια της Σαντορίνης, αλλά και από το γεύμα με φίλους. Μάλιστα σε video που ανέβασε ο αγαπημένος τραγουδιστής, το πρωί του Σαββάτου, ερμηνεύει το τραγούδι Μόνο με σένα τρελαίνομαι ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στην καλύτερη περίοδό της

Την γνωρίσαμε από μικρή ηλικία μέσα από τις συνεντεύξεις του μπαμπά της, Λευτέρη Πανταζή! Η Κόνι Μεταξά την τελευταία δεκαετία έχει μπει για τα καλά στον χώρο της showbiz κάνοντας δηλώσεις και εμφανίσεις που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες. Η αρχή έγινε με την ενασχόλησή της με την υποκριτική. Η Κόνι Μεταξά μας συστήθηκε ως μελαχρινή, παίρνοντας ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές του Mega. Τα τελευταία χρόνια η Κόνι έκανε τη μεγάλη στροφή ξεκινώντας την πορεία της στο τραγούδι. Η σκηνική της παρουσία αλλά και οι συνεργασίες της με τον Τάσο Ξιαρχό βάζουν για τα καλά την ίδια στο χώρο της μουσικής με τη μία συνεργασία να διαδέχεται την άλλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Ερωτευμένη!

Η Κόνι Μεταξά πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της clip με τίτλο ΑΜΑΝ στο οποίο συμμετέχει ο σύντροφός της, Μάριος Καπότσης. Ο Μάριος Καπότσης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Σεπτεμβρίου 1991. Είναι Έλληνας επαγγελματίας διεθνής υδατοσφαιριστής που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υδατοσφαίρισης στις ακαδημίες του Πανιωνίου, με τον οποίο υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Την διετία 2018-2020 αγωνίστηκε στη Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας το 2019. Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στον Ολυμπιακό, μετά από 6 χρόνια.

Το 2019 το όνομά του θα γίνει γνωστό στα lifestyle ρεπορτάζ, λόγω της γνωριμίας του με την Κόνι Μεταξά. Ο γοητευτικός πολίστας σύντομα γίνεται ζευγάρι με την νεαρή performer, με την ίδια να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή. Κάτι το οποίο σταδιακά φαίνεται να αλλάζει…. Τον Αύγουστο του 2020 η Κόνι Μεταξά θα κάνει τα αποκαλυπτήρια, δημοσιεύοντας στο Instagram το πρώτο κοινό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της.

Ιδιαίτερη στιγμή στην κοινή τους ζωή, η κατάκτηση του Κυπέλου για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Η Κόνι Μεταξά παρακολουθεί από κοντά τον σύντροφό της, ξεσπώντας αργότερα σε πανηγυρισμούς για την επιτυχία της ομάδας του.

Ο… ινσταγκραμικός αρραβώνας

Οι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού είναι ελάχιστες στο Instagram, σίγουρα όμως θα συγκεντρώσουν αρκετά σχόλια και ευχές για το κοινό τους μέλλον. Το πιο πολυσυζητημένο post έγινε τον Ιούνιο του 2021 με την Κόνι Μεταξά να δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα με τον Μάριο Καπότση βάζοντας για λεζάντα ένα μονόπετρο. Μέσα σε λίγα λεπτά η ανάρτηση γέμισε με ερωτήσεις και σχόλια περί αρραβώνα. Το ζευγάρι ωστόσο απαντά… με τη σιωπή του. Τον Ιούλιο του 2021 και με αφορμή το νέο της clip στο οποίο συμμετέχει ο Μάριος Καπότσης, η Κόνι Μεταξά μιλά ανοιχτά για τη σχέση τους η οποία και μετρά πλέον δύο ολόκληρα χρόνια…

“Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει σχέδια. Αυτά τα πράγματα έρχονται. Εννοείται πως αν ένα ζευγάρι είναι καλά μεταξύ του, θα έρθει και αυτό με τη φυσική ροή. Δεν χρειάζεται να πούμε ‘σε δύο χρόνια θα παντρευτούμε, σε τρία θα κάνουμε παιδί και στα πέντε του χρόνια θα πάμε ένα ταξίδι’. Αυτό θα έρθει από μόνο του”, ξεκαθαρίζει μιλώντας στην εκπομπή, Love it. Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης σύντομα θα γιορτάσουν την επέτειο της σχέσης τους! Μια σχέση που φαίνεται να κυλά ομαλά για την ταλαντούχα τραγουδίστρια η οποία πλέον δείχνει χαλαρή με θέματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή δίπλα στον πολίστα που έκλεψε την καρδιά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις