Άγριες Μέλισσες – Λάμπρος Ελένη: Τους χωρίζουν στον τρίτο κύκλο

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – Λάμπρος Ελένη: Τους χωρίζουν στον τρίτο κύκλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Άγριες Μέλισσες - Λάμπρος Ελένη: Τι θα συμβεί μεταξύ τους

16.07.2021 | 18:35

Ο Λάμπρος και η Λενιώ είναι το αγαπημένο ζευγάρι των “Άγριων Μελισσών” και αυτό γιατί οι δυο τους ήταν ερωτευμένοι από μικροί, χωρίς να μπορέσουν ποτέ να είναι μαζί. Το μυστικό του Μιλτιάδη για την παραλίγο συγγένειά του με τη Δρόσω, κόστισε πολύ στους δύο να είναι μαζί και να χαρούν τον έρωτά τους. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό εμπόδιο στη σχέση τους. Ο γάμος του Λάμπρου με τη Θεοδοσία, η φυλάκιση της Ελένης για το φόνο του Σέργιου και τα απάνθρωπα βασανιστήρια που δέχθηκε από τον Βόσκαρη  δεν ευνόησαν καθόλου τις συνθήκες, ώστε να μπορέσουν να είναι ζευγάρι και να παντρευτούν. Μπορεί ο δεύτερος κύκλος να έκλεισε αισιόδοξα, όμως τα spoilers οργιάζουν και η φήμη του χωρισμού των δύο φουντώνει όλο και περισσότερο.

Οι ήρωες της αγαπημένης σειράς θα έρθουν αντιμέτωποι με τη Χούντα και όλο το κακό που θα βρει την τρίτη σεζόν συγκεντρώνεται στο πρόσωπο του αδίστακτου Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος διψά για το αίμα των Σταμίριδων. Το νέο καθεστώς πιάνει όλα τα κύρια πόστα στην Ελλάδα και φροντίζει να απομακρύνει όλους όσοι εναντιώνονται στη νέα τάξη πραγμάτων. Αστυνομία, διοίκηση και φυσικά οι δάσκαλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κυρώσεις και ποινές.

Η απειλή για το γάμο τους

Πολύ σύντομα λοιπόν ο Λάμπρος αναγκάζεται όχι μόνο να αφήσει το σχολείο και το Διαφάνι, αλλά και να βρεθεί εξόριστος, μακριά από τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Μετά τον χωρισμό του από την Ελένη όταν εκείνη βρισκόταν για 6 χρόνια στη φυλακή για τον φόνο του Σέργιου, τώρα το ζευγάρι χωρίζει ξανά, εξαιτίας της δικτατορίας.

Η έλευση του Ζάχου, ενός προσώπου – έκπληξη στη σειρά είναι ακόμη ένας λόγος που απειλεί την ακεραιότητα αυτού του γάμου. Ο Ζάχος ήταν ο γιος ενός πολύ αγαπημένου προσώπου της Ελένης, της γυναίκας που τη φρόντιζε όταν ‘έφυγε” η μητέρα της, αλλά και τρελά ερωτευμένος μαζί της. Πληροφορίες θέλουν την ακλόνητη ‘αρχηγό” του σταμιρέικου να υποκύπτει στις κολακείες του παλιού της γνώριμου αλλά τίποτε δεν είναι σίγουρο για το πως θα εξελιχθεί αυτό και αν θα επηρεάσει το γάμο της με το Λάμπρο.

https://www.youtube.com/watch?v=SrSaWu9uHNQ

 

 

 

Exit mobile version