Αθήνα

°C

Τρίτη

21

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και χαρακτηριστικά: Τα πιο ερωτικά στοιχεία
PLUS

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Τα πιο ερωτικά στοιχεία

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Ποια ζώδια ξεχωρίζουν με την εξωτερική εμφάνισή τους, ποια προκαλούν και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να περνούν απαρατήρητοι;

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά αλλά και τα δικά του γοητευτικά σημεία, τα οποία εφόσον τα γνωρίζει μπορεί να τα ενισχύσει ακόμα περισσότερο! Ποια ξεχωρίζουν με την εξωτερική εμφάνισή τους, ποια προκαλούν και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να περνούν απαρατήρητοι;

Κριός

Τα βασικά χαρακτηριστικά του; Ανεξαρτησία και αυθορμητισμός. Είναι ένας εκρηκτικός και εξαιρετικά σέξι συνδυασμός, στον οποίο δύσκολα μπορεί ν΄ αντισταθεί κανείς.

Ταύρος

Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος πιο πιστός από τον Ταύρο. Θα του πάρει χρόνο να σε εμπιστευτεί, αλλά αν τον κερδίσεις τότε είναι δικός σου για πάντα. Αρκεί να του δείξεις ότι τον έχεις πάντα σε πρώτη προτεραιότητα.

Δίδυμος

Διαθέτει σίγουρα το χάρισμα της επικοινωνίας. Ξέρει τον τρόπο να πλασάρει τον εαυτό του χωρίς καν να προσπαθήσει, αλλά και πώς να προσεγγίσει αβίαστα τα άτομα που τον ενδιαφέρουν. Αν σε βάλει ο Δίδυμος στο μάτι, δύσκολα ξεφεύγεις.

Καρκίνος

Η καλοσύνη του Καρκίνου είναι το πιο ερωτικό στοιχείο επάνω του. Εχει καλή καρδιά και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και φροντίσει τον άλλον. Είναι τρυφεροί και έχουν συμπόνια για τους γύρω τους.

man in bodysuit sitting on vanity combo

Λέων

Η αυτοπεποίθηση του Λιονταριού είναι τόσο έντονη που δύσκολα θα σε αφήσει αδιάφορη. Πιστεύουν τόσο πολύ στον εαυτό τους που μπορούν να μαγνητίσουν ακόμα και τον πιο δύσκολο συνομιλητή τους.

Παρθένος

Ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το μυαλό του, κάτι που τον κάνει απίστευτα σέξι. Προσέχει την κάθε λεπτομέρεια.

Ζυγός

Εχει τον τρόπο του να σε κάνει να νιώθεις όμορφα και άνετα. Οι Ζυγοί θα σκεφτούν εκατό διαφορετικούς τρόπους για να κάνουν τους συντρόφους τους να αισθανθούν ξεχωριστοί.

Σκορπιός

Το μυστήριο και ο Σκορπιός πάνε μαζί. Δεν θα καταλάβεις ποτέ τι έχει στο μυαλό του και αυτό τον κάνει ακαταμάχητο. Βέβαια, αυτό κάποιες φορές κουράζει αλλά το ταξίδι μαζί του είναι σίγουρα μια περιπέτεια.

grayscale photo of woman wearing sleeveless dress

Τοξότης

Η αναμελιά του Τοξότη είναι κύριο χαρακτηριστικό του. Οι κακές γλώσσες τον θέλουν ανεύθυνο, αλλά ο Τοξότης σίγουρα είναι ο πιο διασκεδαστικός άνθρωπος της παρέας.

Αιγόκερως

Η φιλοδοξία του Αιγόκερου τον κάνει ακαταμάχητο. Είναι το πιο κατάλληλο ζώδιο όσον αφορά τη διαχείριση του χρόνου και τη σωστή ταξινόμηση όσων πρέπει να γίνουν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι Αιγόκεροι ξέρουν τι μπορεί να γίνει και τι όχι μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Πρακτικός, φιλόδοξος, υπομονετικός και υπερήφανος.

Υδροχόος

Διαθέτει την πιο ενδιαφέρουσα σκέψη από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ μαζί του και συνέχεια θα αποζητάς την παρέα του. Το μυαλό του τρέχει σε άλλη συχνότητα από τους υπόλοιπους.

Ιχθύες

Είναι πολύ τρυφεροί- αυτό είναι και το δυνατό τους χαρτί. Θα σε ακούσουν, θα σου δείξουν τι νιώθουν για σένα και θα γίνουν αθεράπευτα ρομαντικοί για το άλλο τους μισό.

woman wearing white tank crop top
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις