Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δάφνη Μητσοτάκη αποφοίτηση: Η φωτογραφία με τη μικρότερη κόρη του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δάφνη Μητσοτάκη αποφοίτηση: Η φωτογραφία με τη μικρότερη κόρη του

Δάφνη Μητσοτάκη αποφοίτηση: «Πως σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες την Πρώτη δημοτικού»

Λίγες ημέρες αφότου έγινε 18 ετών, η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Μητσοτάκη, Δάφνη, τελείωσε το σχολείο, με τον πρωθυπουργό να τις εύχεται διαδικτυακά για την μεταλυκειακή ζωή της. Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Πως σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες την Πρώτη δημοτικού! Και τώρα τελείωσες το σχολείο και ξεκινάς ένα νέο όμορφο ταξίδι!», βάζοντας και τρεις «καρδούλες». Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος με την κόρη του από την αποφοίτηση από το Κολέγιο Αθηνών, όπου έδωσε το παρόν.

Σημειώνεται ότι στην αποφοίτηση των τελειόφοιτων του Κολεγίου Αθηνών τιμώμενο πρόσωπο και κεντρικός ομιλητής ήταν ο επικεφαλής της Επιτροπής των Ειδικών για τον Covid-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Η Δάφνη

Όπως έχει πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του, η Δάφνη είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον, καθώς όταν τα αδέλφια της ήταν στην ηλικία της, εκείνος δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική.

Πολλές φορές μάλιστα του έχει κάνει παράπονα για τη δουλειά του, ρωτώντας τον: «δεν μπορείς να έχεις μια κανονική δουλειά;».

Η Δάφνη είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας. Η μικρότερη κόρη του πρωθυπουργού, αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας και κρατά χαμηλό προφίλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις