Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεπόλια μητέρα: «Απόπειρα πνιγμού ενός 4χρονου κοριτσιού»
ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια μητέρα: «Απόπειρα πνιγμού ενός 4χρονου κοριτσιού»

Σεπόλια μητέρα: Ο πρώην σύντροφος της γυναίκας φέρεται να κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών οπτικό υλικό

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Αθηνών έχει μπει ένα βίντεο, το οποίο φέρεται να δείχνει την κακοποίηση που υπέστη ένα παιδί, ηλικίας 4 ετών, από τη μητέρα του στα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το οπτικό υλικό κατέθεσε τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο πατέρας ενός εκ των τριών παιδιών (τα άλλα δύο είναι από το γάμο της γυναίκας με τον πρώτο της σύντροφο), σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η δικηγόρος του πρώην συντρόφου, Μαριζάνα Κίκιρη, έκανε λόγο για «μία βάναυση κακοποίηση- απόπειρα ανθρωποκτονίας του ανυπεράσπιστου νηπίου 4 ετών». «Ο εντολέας μου, μόλις έλαβε γνώση του υλικού έσπευσε να το καταγγείλει στον αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να διενεργηθούν οι δέουσες νομικές ενέργειες».

Στην έγγραφη καταγγελία του προς την Εισαγγελία, ο πατέρας του παιδιού αναφέρει πως «στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας (απόπειρα πνιγμού) της τέως συντρόφου μου κατά της ανήλικης κόρης της, ετών 4 που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανήλικου τέκνου της». Ο ίδιος είχε τοποθετήσει κάμερα στο διαμέρισμά του καθώς, όπως καταγγέλλει, φοβόταν για την υγεία του δικού του παιδιού, ηλικίας δυο ετών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, στο βίντεο η μητέρα φαίνεται να αναζητά έναν αναπτήρα στο κρεβάτι της 4χρονης κόρης της. Το παιδί που βρήκε τον αναπτήρα ξεσπά σε κλάματα. Τότε, η μητέρα τής ζητάει να σταματήσει να κλαίει, την χαστουκίζει και στη συνέχεια φέρεται να βάζει το χέρι της στο στόμα και να την πιέζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις