Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρανιώτης για Λιγνάδη: “Τον θαύμαζα. Πολύ δύσκολος άνθρωπος ο Κιμούλης”
LIFESTYLE

Χρανιώτης για Λιγνάδη: “Τον θαύμαζα. Πολύ δύσκολος άνθρωπος ο Κιμούλης”

Χρανιώτης για Λιγνάδη: Πώς σχολίασε τους δύο ηθοποιούς που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο του ελληνικού #metoo

Ο Γιώργος Χρανιώτης σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και θυμήθηκε και τη δική του εμπειρία. “Δεν το περίμενα αυτό που συνέβη. Με τον Γιώργο Κιμούλη έχω συνεργαστεί, αλλά όχι με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Τον Λιγνάδη τον θαύμαζα πολύ. Το μόνο που ήξερα από την προσωπική μου συνεργασία ήταν ότι ο Κιμούλης, ένας πολύ ενδιαφέρων καλλιτέχνης, είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος, αλλά σε καμία περίπτωση εγκληματικός. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολος και καλώς ή κακώς δεν μπορεί να συνεργαστεί με πολλούς. Εγώ είχα μαζί του μια υπέροχη συνεργασία”, είπε αρχικά στο περιοδικό Secret.

Και συνέχισε μιλώντας για τη δική του εμπειρία και πιο συγκεκριμένα είπε: “Με όλη αυτή την ιστορία θυμήθηκα ότι στα 20 μου ένας σκηνοθέτης μού έκανε πέσιμο, αλλά εγώ αρνήθηκα την πρότασή του. Ευτυχώς ήταν ευγενικός και το σταμάτησε. Αν όμως με δυσκόλευε, είχα τη σωματική δύναμη να τον απωθήσω. Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι που δεν μπόρεσαν να ουρλιάξουν σε έναν τέτοιο άνθρωπο και δυστυχώς έφυγαν από τη δουλειά”.

Ο γιος του Αλέξανδρος και ο Κιμούλης

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο «Καλοκαίρι #not» αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo αλλά και στον γιο του. «Είναι πολύ υγιές, αύριο ο Αλέξανδρος ο γιος μου να γίνει ηθοποιός και να μην έχω την ανησυχία που είχε η μητέρα μου και ο πατέρας μου όταν έγινα εγώ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρουμε ή δεν ξέρουμε, που κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών που θέλανε να ασχοληθούν με τον κόσμο του θεάματος. Αυτό είναι το υγιές κομμάτι, ότι στο μέλλον ένας αθλητής, ένας χορευτής, ένας ηθοποιός, θα μπορεί να μπει με σε αυτό το χώρο χωρίς να φοβάται τα παρελκόμενα του παρελθόντος που όλους μας είχαν ενοχλήσει και όλους μας αφορούν», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Για μένα, το επίθετο “δύσκολος” έχει θετικό πρόσημο. Δύσκολος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που είναι απαιτητικός στον κόσμο του θεάτρου, αυτός που σε υποβάλλει σε μια διαδικασία αναζήτησης του ρόλου, του εαυτού σου και απαίτησης εργατοωρών ίσως περισσότερες από αυτές που χρειάζεται. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας τέτοιος άνθρωπος. Ένας πάρα πολύ απαιτητικός σκηνοθέτης που με έναν τρόπο προσπαθεί αν σου εκμαιεύσει ότι καλύτερο έχεις μέσα σου.

Μάλλον σε παρασύρει σε ένα “ταξίδι” που είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Εμένα η δυσκολία μου είναι στο να συνεργαστώ με μη δύσκολους ανθρώπους όχι απαραίτητα εκκεντρικούς, όχι αυτούς που σου βάζουν εμπόδια αλλά αυτούς που σου στήνουν εμπόδια που θα σε ωφελήσουν στην παράσταση γενικότερα. Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος, είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του. Είναι απαιτητικός, όχι δύστροπος, απαιτητικός».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις