Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες – τρίτη σεζόν: Το trailer του νέου κύκλου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – τρίτη σεζόν: Το trailer του νέου κύκλου

Άγριες Μέλισσες - τρίτη σεζόν: Ο Νικηφόρος δε θα αφήσει την Ασημίνα απροστάτευτη

Δε βλέπουν την ώρα οι λάτρεις των “Άγριων Μελισσών” να ξεκινήσει να προβάλλεται η τρίτη σεζόν της σειράς. Η επόμενη μέρα βρίσκει  το Διαφάνι βουτηγμένο στο αίμα μετά τους τραγικούς θανάτους της Ανέτ και του Μιλτιάδη. Όλοι οι ήρωες προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, αλλά τους προλαβαίνει η Χούντα.  Μία νέα… ζωή ανοίγεται μπροστά τους. Κάποιοι πρωταγωνιστές μένουν στο Διαφάνι και παλεύουν να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή, κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα, ενώ ένα από τα ζευγάρια θα βρεθεί στη Λέρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων.

Ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Σε αυτό ακούγεται το μήνυμα για την επιβολή του στρατιωτικού νόμου, όπως το άκουσαν όλοι οι Έλληνες το πρωινό της 21ης Απριλίου του 1967. «Μετά τη δύση του ηλίου οποιοσδήποτε κυκλοφορεί στον δρόμο θα πυροβολείται άνευ προειδοποιήσεως». Το ραδιόφωνο που εκπέμπει βρίσκεται μέσα στο άδειο, πλέον, γραφείο του Δούκα Σεβαστού.

Ο Νικηφόρος δεν θα αφήσει την Ασημίνα απροστάτευτη

Η σκοτεινή περίοδος της δικτατορίας στις «Άγριες Μέλισσες» θα φέρει και πάλι κοντά τους δύο πρώην εραστές, Δρόσω και Κωνσταντή, πιο ώριμους όμως από το παρελθόν και αποφασισμένους ν’ αφήσουν πίσω τους το μίσος και τον θάνατο που σκόρπισαν οι δικοί τους και οι ίδιοι και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα με την αδελφή της θα προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό στο μικρό Σέργιο και εκείνος δεν θα πηγαίνει κόντρα σε τίποτα, αφού είδε πως η διαμάχη δεν έκανε καλό σε κανέναν. Στην καρδιά του Σεβαστού υπάρχει ακόμα η Ασημίνα, όμως πια νιώθει μπλοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να τη διεκδικήσει.

Η Σταμίρη σοκαρισμένη από το πόσο πολύ έχει επηρεάσει το νέο καθεστώς το χωριό της, όταν βλέπει τον Λάμπρο, τον Προκόπη, αλλά και τον Μπάμπη να στέλνονται στην εξορία, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να μένει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Αναλαμβάνει, λοιπόν, δράση στην Αντίσταση και παίζει τη ζωή της κορόνα γράμματα στις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό είναι και ένα νέο σημείο τριβής με τον Νικηφόρο, ο οποίος όμως δεν μπορεί να την αφήσει απροστάτευτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις