Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρούλα Ρέβη – εμβολιασμός: “Εμένα πάντως τσιπάκι δε μου έβαλαν”
LIFESTYLE

Ρούλα Ρέβη – εμβολιασμός: “Εμένα πάντως τσιπάκι δε μου έβαλαν”

Ρούλα Ρέβη - εμβολιασμός: To story στο Instagram - απάντηση στους αντιεμβολιαστές

Η δημοφιλής φωτογράφος, Ρούλα Ρέβη, έγραψε για την εμπειρία της με το εμβόλιο υπογραμμίζοντας, ότι έχει έρθει αντιμέτωπη με το κίνημα των αντιεμβολιαστών από τη στιγμή που γέννησε τα παιδιά της. Και δική της απόφαση είναι σαν οικογένεια να κάνουν όλοι κάθε χρόνο τα εμβόλια. Και έτσι τώρα και του κορωνοϊού. Η ανάρτησή της αυτή όμως ξεσήκωσε έναν μικρό πόλεμο με την Ρούλα Ρέβη να αναγκάζεται στη συνέχεια να απενεργοποιήσει τα σχόλια και να δικαιολογήσει λίγο αργότερα την απόφασή της.

Η αρχική ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Η απάντησή της όταν απενεργοποίησε τα σχόλια:

«Θέλω να πω σε αυτούς που πέρασαν τον ιο και είχαν αυτά που νιώθω τώρα για πολλές μέρες ότι θα προσπαθήσω να μην το περάσουν ξανά και αυτοί και όλοι μας. Απορώ πραγματικά με όποιον δεν κάνει το εμβόλιο. Πήρα μια μικρή γεύση του πως είναι αυτός ο ιός και κατάλαβα τι έχουν περάσει οι άνθρωποι που νόσησαν βαριά και από σήμερα έχω και πρόβλημα με όποιον δεν κάνει το εμβόλιο” και λίγο μετά συνέχισε σε νέα ανάρτηση.

“Παιδιά μου γλυκά, έκλεισα τα σχόλια, τα διάβασα όλα και τα σέβομαι όλα αλλά δε μου αρέσει το πάνελ στα ποστ μου. Με συγχωρείτε, εγώ εδώ λέω τη γνώμη μου, είναι δική μου και την αγαπώ και την υποστηρίζω όμως δε γράφω για να γίνει καβγάς μεταξύ σας και μας. Αυτά που έγραψα, αυτά πιστεύω, αυτά νιώθω. Καλή τύχη σε όλους μας, να έχουμε ένα όμορφο καλοκαιράκι. Τσιπάκι δε μου βάλανε πάντως, έχω ψαχτεί. Αν και πιστεύω έχω ήδη μερικά γύρω μου, στο κινητό μου, τον υπολογιστή μου, στην εφορία, το ΙΚΑ, στην αστυνομία, στο δρόμο στις κάμερες… Θα με βρουν αν θέλουν δε χρειάζονται το εμβόλιο. Αγάπη μόνο και μπάνια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις